Jobb cím nem jutott eszembe , de kitömve mindenféle kajával --olyan vagyok mint a kiállításon a kitömött vaddisznó , pufók és mozgásképtelen --nem bírom megállni ,hogy lazulásképp ne menjek ki valamit bütykölni . Tegnap FIAT csonkállványokat , lengőkarokat javítottam -raktárra . Ma meg befejeztem ezt a régóta hányódó -"lucaszéke " féket . Műszakilag kész , már csak horganyzás , szita készítés-beregasztás van hátra . A szörnyü ,hogy nem is tudom minek csináltam . Talán csak mert a Lali mondta, hogy kéne valami f...át csinálni a pannóniába . De már rég nincs meg neki .....
Meg igazán valahol láttam egy képet ( nem tudom , hol és mikor ) valahogy kisértetiessen hasonlít erre , nem értem ....???
- aztán felrakom úgyis volt szó a mólt hetekben a fékről .
Bedobok egy rántott gombát -hidegen - rá egy mézes sütit . Aztán egy korty sört -hogy oldódjanak . Aztán kimegyek és megperselyezem a paradicsom paszírozót , ami már a satupadon hever befőzés óta . Jövőre is nekem kell tekerni bár ha könnyen megy és frankó , akkor lehet hogy megmenekülök .....
Meg igazán valahol láttam egy képet ( nem tudom , hol és mikor ) valahogy kisértetiessen hasonlít erre , nem értem ....???
- aztán felrakom úgyis volt szó a mólt hetekben a fékről .
Bedobok egy rántott gombát -hidegen - rá egy mézes sütit . Aztán egy korty sört -hogy oldódjanak . Aztán kimegyek és megperselyezem a paradicsom paszírozót , ami már a satupadon hever befőzés óta . Jövőre is nekem kell tekerni bár ha könnyen megy és frankó , akkor lehet hogy megmenekülök .....
Komment