Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
De hogy mikor és hova, valamint hogy mit írtam hozz az már kiesett
Persze hogy kiesett, mert a kocsmában dicsekedtél el vele.
Na mind 1, átmozgattam ide, ennek a témának az elejére.
Jah és Che, a te témanyitó hozzászólásod előre vittem az időben, a későbbieket töröltem, hogy megmaradjon az érthetőség, és a folytonosság.( az ural.hu fórumán kitanultam az időutazás minden csínját-bínját )
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 márc. 11, 23:38.
Ilyet már láttunk nem egyszer. Barry Halliwell biokémikus írt egy cikket néhány évtizede, amit az antioxidánsok alapművének tekintenek. Pár éve maga vette elő a cikket és írt egy szösszenetet, hogy mit gondolnak a cikkéről és valójában mi van benne. Annyian idézték már elolvasás nélkül, hogy lassan már az időugrás alapegyenlete és a párhuzamos univerzumok kérdése is neki lett tulajdonítva.
Egy kérdés:
A menesztőgumit hogy érdemes a helyére tenni?
Eddig mindig csavarhúzóval piszkáltam át a peremen, de nem egyszerű, sok idő és a guminak se használ (bár úgysem a csavarhúzóval szétbarmolt rész verődik ki)
Anyaga válogatja. Szappan, gyertyaviasz, glicerin, szilikon, hintőpor. Zsírból a kenyérre való félét, az nem árt a guminak.
Kicsit felmelegíted (meleg víz) akkor lágyul.
Sajnálattal vettem észre,hogy a témaindító hozzászólásomhoz mellékelt anyagok (csatolmány) nem jeleníthetőek meg,amelyek a gumik Shore keménységmérésével kapcsolatosak.A fenti ok miatt,most feltöltöm újra,mert fontosnak találom!
A témaindítóban,azonos fájlok szerepeltek.Valószínű,hogy az átrendezés miatt történt valami,ami egyáltalán nem nagy baj,mert most itt már ellehet olvasni.Köszönöm a moderátoroknak a téma összerendezését.
A témaindítóban,azonos fájlok szerepeltek.Valószínű,hogy az átrendezés miatt történt valami,ami egyáltalán nem nagy baj,mert most itt már ellehet olvasni.Köszönöm a moderátoroknak a téma összerendezését.
Nekem most is látszik minden.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Zsír és egy darab villamos vezeték / sokszálas réz drót 1.5 mmes szigetelt/, bezsírozod a gumit és a drótot befűzöd úgy körbe, hogy egymás mellett legyen a kezdet és a vég alul. Tartani a gumit a másik oldalon nyomva az ellenkező irányban és lehet alulról húzni a drótot körbe. Egyik felét körbe húzva! a másik végét tartva.
Én alapvetően vizuális ember vagyok. Kérlek, csinálj egy fotót a behúzásról, mert nem fér a fejembe, hogyan lehet egy üregbe (ami elvileg alulról zárt) behúzni egy testet kifele húzással.
Én alapvetően vizuális ember vagyok. Kérlek, csinálj egy fotót a behúzásról, mert nem fér a fejembe, hogyan lehet egy üregbe (ami elvileg alulról zárt) behúzni egy testet kifele húzással.
Komment