Van egy vadi 8-as husdarálóm , csak hányatott élete lehetett ezért rozsdás a kés-rostély . köszörülni kell . A testen is van néhány rozsdapír -folt de azt szerintem simán le lehet törölni egy krómpucerájjal .Bárkinek oda adom -INGYEN - ha ide jön érte .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gépek , szerszámok javítása ....
Collapse
X
-
k-s.jpg
- - - Updated - - -
Kell hozzá egy finomszemcsézetű köszörű korong (új) és"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Vissza az állványos fúró kérdéskörhöz.
Valamit kihoztam abból az aldi gazdaságos workzone-ból (27ezerért). De azért piszkálta a csőröm, hogy kisebb ráfizetéssel mit értem volna el.
Jelentem: semmit.
Prakkerben láttam kiállítva Güde állványos fúrókat:
GTB 16/612 R+L - 600w - 70ezer
GTB 20/812 - 800w - 100ezer.
Emlékeim megint megcsalnak, szerintem volt egy 40ezres gép is, katalógus szerint csak ez a kettő van.
Az olcsóbb gépnél az aldis technika megoldásai köszönnek vissza. Azaz öntvényben futó oszlop. Még az oszlop anyaga is kísértetiesen hasonló. Nincs akkora kottyanása, mint az aldisnak, de azért van neki.
A drágábbnál se találtam perselyezést, az is öntvényben fut. Csak nagyobb a gép. És az is kottyan egy pár tizedet.
Én azért elvárnék egy perselyezést.
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa vettem egy mosogepet remelem mukodik
- 2 likes
Komment
-
Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLassan, minden "háztartásban" lennie kell egy ilyen szerkezetnek,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Az utobbi idoben sokat dolgozom az ingatlan ugynoksegeknek ugyan is sok esetben vannak fak amiket ki kell vagni vagy a kertet valamilyen szintre kell hozni kigazolni stb.Ahhoz hogy ellehessen adni neha talalok egy par erdekes dolgotVan meg egy alvanyos furogep is meg rengeteg kalapacs,es kulonbozo fejszek de azokrol nem csinaltam fotot.A gepek mind mukodnek pedig a tulaj mar vagy 15 eve halott aki szerintem hasznalta utoljara.Ezek utan az en muhelyem falan fognak logni a veteran lancfureszek mellett.
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseneha talalok egy par erdekes dolgot. Súlyos eszközök, nem sok műanyag lehet bennük
.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSúlyos eszközök, nem sok műanyag lehet bennük.
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz első kép alapján."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment