Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gépek , szerszámok javítása ....

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ma vettem egy mosogepet remelem mukodik Click image for larger version

Name:	IMG_20201117_160411378.jpg
Views:	285
Size:	763.8 KB
ID:	225545

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ma vettem egy mosogepet remelem mukodik
      Jó cucc.. Esetenként szivesen fürödnék benne..

Komment

Eddig mindig mashoz kellett vinnem .Tobbnyire a fureszek es egyeb kerti szerszamok karburatorait mi utan ezzel kimosom magukhoz ternek volt olyan eset hogy csereltem ujra.De kesobb anem jol mukodo karbit kimosva ezzel osszerakva feltudtam rakni es mukodott Click image for larger version

Name:	IMG_20201117_160357145.jpg
Views:	297
Size:	499.6 KB
ID:	225548 Click image for larger version

Name:	IMG_20201117_160333164.jpg
Views:	293
Size:	471.8 KB
ID:	225549

Komment

Már azt hittem Te lettél a Mosó Masa!! Egy ilyen mosógép jól jön a háznál. Szerintem a működö ketyeréknél sem ártana 1 évben 1X bevetni ennek a ramaty üzemanyagnak kivédeni az ellen hatásait.

Komment

Lassan, minden "háztartásban" lennie kell egy ilyen szerkezetnek, ahogy sepy írta, ramaty üzemanyag és egyebek.

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Lassan, minden "háztartásban" lennie kell egy ilyen szerkezetnek,
              Jó lenne ..egy gyengébb állapotú motor ára...
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az utobbi idoben sokat dolgozom az ingatlan ugynoksegeknek ugyan is sok esetben vannak fak amiket ki kell vagni vagy a kertet valamilyen szintre kell hozni kigazolni stb.Ahhoz hogy ellehessen adni neha talalok egy par erdekes dolgot Click image for larger version

Name:	IMG_20210207_130118827.jpg
Views:	254
Size:	818.4 KB
ID:	226435 Click image for larger version

Name:	IMG_20210207_130103784.jpg
Views:	240
Size:	755.3 KB
ID:	226436 Click image for larger version

Name:	IMG_20210207_130127847.jpg
Views:	248
Size:	797.5 KB
ID:	226437 Van meg egy alvanyos furogep is meg rengeteg kalapacs,es kulonbozo fejszek de azokrol nem csinaltam fotot.A gepek mind mukodnek pedig a tulaj mar vagy 15 eve halott aki szerintem hasznalta utoljara.Ezek utan az en muhelyem falan fognak logni a veteran lancfureszek mellett.

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  neha talalok egy par erdekes dolgot
                  Még jó, hogy nem egy aranybányában dolgozol. Súlyos eszközök, nem sok műanyag lehet bennük.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Súlyos eszközök, nem sok műanyag lehet bennük.
                    Cserébe egy rendes lakatosműhelyben nem 2 műszak után néz ki úgy, mint egy eldobandó

Komment

Hat ezeknek van sujuk meg szerintem egy szakembert mar kinyugdijaztak .

Komment

Úgy látom Zsolti szabad idődben karosszériás suliba kell járnod az első kép alapján.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          az első kép alapján.
                          A második meg a húzatópad kellékei.....
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az legfeljebb Láncos Dózer kellékei lehettek. Azok a fogók pedig milyen nagy kincsek voltak mikor az NSZK ból hozták be az autó krosszosok nekem legalább is. Abban az időben a hidraulikus nyomató csak elképzelés volt. Sokat segített pl. a hévér is, meg csináltunk csavarorsós nyomatotót kínunkban. mert nem lehetett mindíg sz akácfát rángatni

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Az legfeljebb Láncos Dózer kellékei lehettek
                              Szerintem pedig peremhúzató spanejzli és a húzatólánc,(segítettem a helyi szerelősrácnak ,hasonló csipeszes szorítókat csinálni.....)
                              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2021 febr. 10, 20:33.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X