Közlemény

Collapse
No announcement yet.

KTM Ponny II Super 4

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #16
    Mi a helyzet a Ponny-val ? Az elmúlt időszakban nekem is besikerült egy mohazöld :sajnos az átalakítások miatt nem fogom felújítani,csak üzemképessé teszem.Egyébként tetszenek a műszaki megoldásai,már ment a motorja,de elég kitotózni mi micsoda és hová való :a motor a karbi ömlesztve volt,más motorok alkatrészeivel......Kíváncsi lennék az évjáratra,erre van tipp hol kell a beütéseket keresni és mit jelentenek?
    sepy és Jankó51 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #17
      germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Illetve egy kis Plusz: Ausztriából vásároltam "Alkatrész katalógust" ami lényegében az egész motort tartalmazza utolsó csavarig 7 verzióhoz. Nem tudom mennyire etikus ilyeneket felajánlani, de amennyiben a jövőben valaki szintén neki kezdene egy ilyen projektnek, szívesen bescannelem.
      Szia, nekem a napokban sikerült kettőt is beszereznem, viszont semmi dokumentációm nincs róla. Nekem az is jó, ha más lehetőség nincs, hogy a beszerzési forrást megosztanád velem. Szívesen megvenném, ha nincs más lehetőség.

      Komment


        #18
        Huha, eltűntem egy időre, az élet közbeszólt ésatöbbi. En szervizkönyvet külföldről rendeltem, ránézek újra. Illetve az évjáratot egy német fórumon sikerült kiderítenem ahova beírtam a sorozatszámot és egy kedves tag akinek van hozzáférése valami adatbázishoz nézte ki nekem. Rá tudok arra is keresni ha még aktuális.
        mátéapu, pasetta és Titus kedvelte ezt.

        Komment


          #19
          Ez a téma kissé lassan folytatódik.
          Az én kis gépem a henger és az átömlők reszelgetése miatt,házibarkácsolt dugóval végülis könnyen indult viszon erőtlen lett szegényke a vezérlés elbarmolások miatt.Több helyen igyekeztem ,hengert hengerfejet keresni ,de lemondtam róla és eladtam egy lelkes emberkének...aki viszont másnap már dupla áron hirdette.....
          movisz kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X