Szia!
Papír nélkülieket találni fél millió alatt, de a papírosak már másfél milliótól kezdődnek. Mi volna az elképzelés? OT vagy sima rendszám? OT-nél a papír nélküliség nem akadály.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr 650. .... csináld magad. De hogy?
Collapse
X
-
Sziasztok, ujra itthon, szeretnek ujra egy Dneprt de nem talälok. Ha valaki tudna ebben segiteni megköszönnem.
Leave a comment:
-
Hogy lehet egy Dneprel nem birni? Faragni kell picit. Csak egy icipicit, jo gep lesz az! A Tied szep, tetszik a szine! Ha valaki egyszer neki äll egy orosz motornak, nincs megälläs! Mindig van van valami, de biztos ami biztos a sargarez
a szelepvezetöknek mär itt, söt, a fötengely csapägyakat elküldtem mär galvanizältatni, nem ukräny csapägyfem lesz rajta...
Utoljára szerkesztve a következő által: Nemes Pista; 2021 okt. 30, 18:32.
-
Sziasztok, bär nem vagyok egy müszaki zseni, de a következö motorba mär olyan technikät szeretnek mint eddig soha. Ez nekem hobby, meglätjuk hogy alakul. Faragunk, marunk, hegesztünk.......alkotunk....
- 3 likes
Leave a comment:
-
Üdv Urak !
HÚ ez a masina már most szemetgyönyörködtetően gyönyörű.
Na meg a leeső állakat illik majd össze szedni. Ez csodaszép.
Minden elismerésem és tiszteletem a gyönyörű és igényes munkáért.
Nemhiába ezt így kell csinálni.
- 3 likes
Leave a comment:
-
.... de ha egyszer kész lesz!!!! Fizetség a sok tátva maradt száj!wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMár egy éve a fiókba reszelek, de nem akar haladni.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Csak nem bírsz magaddal. Segíthetnél a német haveromnak, ő a sajátjával nem bír.Nemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv Urak, vettem megint egy Dneprt.....vagyis kettöt, nemsokära kezdek egy uj topicot!
Stuttgarttól nem messze...
Én az enyémet csak újra akartam festeni...de elszaladt a ló.
Már egy éve a fiókba reszelek, de nem akar haladni.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2021 okt. 24, 09:24.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Ne csigázz mutiiiiiiNemes Pista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése..vagyis kettöt
- 3 likes
Leave a comment:
-
Üdv Urak, vettem megint egy Dneprt.....vagyis kettöt, nemsokära kezdek egy uj topicot!
- 5 likes
Leave a comment:
-
Nekem is csak az alap kell, ami a kormányba illik, a többi bronz leszÉn már egy ideje vas-öntvény karokat használok.
- 1 like
Leave a comment:
-
A kép régebben készült, már rég nem azt a fos alu kart használom... amugy itt megjegyzem, hogy pofátlanság amit művelnek a magyar kereskedők... ócska alukarokat adnak 2-3x drágábban mint a német oldalakon. Én már egy ideje vas-öntvény karokat használok. A kart meg egyszerűen "parasztba" hoztam össze... megtoldottam a kormányt
Így a gázkart nem lehet levenni, de minek venném le? Ha borul a motor és törik minden, akkor édesolymindegy. Úgy vagyok vele, ha a jó Isten feltalálta a hegesztőt meg a flexet akkor használni kell
Amugy másképp nem nagyon lehet összehozni, ha feltágítod a gázkart, akkor az vékonyodik el, a fék-kuplung karokat meg nem illik köszörülgetni.
- 1 like
Leave a comment:
-
Jól látom, hogy hagyományos gázmarkolattal van a külső karod? Azt az oldalt hogy sikerült összeraknod? Most jönnek az én külső karjaim is, és nem 17 ezer volt, amennyiért itt Magyarországon hirdetik, hanem 4183 postával, a távolkeletről...750-esselUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 okt. 09, 14:44.
Leave a comment:
-
A Kleinanzeige tele van, de ezer alatt nem nagyon van. Ez volt 200€. Ha rá költök 800€-t, olyan dnepr lesz belőle hogy körbe lehet vele menni a világon. Viszont ha veszek egyet 1000€ ért, az sem jobb. Mind Ukrajnából vagy az oroszoktol jön. Trágya mind. Azt sokan el felejtik hogy ezek odakint a tajgán nem Hobby gépek. Munkagépek, a muzsik ezzel hordja a krumplit kukoricát mindent. Mindegyik pénznyelö. Ez a motor, bár nem 750, de úgy tűnik hogy megérte.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Igazad van, de az ember néha kockáztat, én is szoktam.
Benne van a rizikó, hogy nem jön be...Nem egy rettenetes nagy pénz, és Pista megtalálta a kiutat, tetszik a hozzáállása!!!
ui: Jól néz ki az a motor, amiről képet tettél fel. Szívesen kipróbálnék egyszer egy ilyen brutális nagyvasat...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Én a színkevergetéssel nem szórakoztam, mezei fekete zománcfestékbe öntöttem hintőport, míg pudingos nem lett, majd ecsettel rákentem alapozás nélkül! Amikor köpködve, idegből ütöm a motort az éppen kezemben lévő szerszámmal, akkor sem pattan le a festés!!
- - - Updated - - -
Miért rendeltél Ukrajnából? A kleinanzeige ebay is tele van papír nélküli 650-750-essel csak válogatni kell nem sokkal többért mint amennyiért ezt vetted, és azokat még meg is lehet élőben nézni... Nem messze ahol én laktam, Mengentől 30-40 km-re lakik egy koma, annyi holmija, komplett motorja van hogy nem igaz, a hirdetős oldalon megtalálod szerintem!
- 4 likes
Leave a comment:
Leave a comment: