Sziasztok! Vettem egy panni r50 robogót viszont nincs benne úszó... hol tudnám beszerezni? Esetleg másik motoréval egyezik-e?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Panni r50
Collapse
X
-
Úgy gondolom a Berva úszó megegyezik a Panniéval.A beszerzése nem lesz egyszerű,nézegetni kell a veterán apró.hu-t,börzék,vatera,vagy esetleg a fórumtagok valamelyikénél lesz elfekvőben és meg tudsz vele egyezni.Sajnos nekem nincs,tehát nem tudok neked ilyen úszót felajánlani,kikoptak ezek a kismotorok,ami még megvan,arra meg vigyáznak,ezért lesz nehéz beszerezni.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy gondolom a Berva úszó megegyezik a Panniéval.A beszerzése nem lesz egyszerű,nézegetni kell a veterán apró.hu-t,börzék,vatera,vagy esetleg a fórumtagok valamelyikénél lesz elfekvőben és meg tudsz vele egyezni.Sajnos nekem nincs,tehát nem tudok neked ilyen úszót felajánlani,kikoptak ezek a kismotorok,ami még megvan,arra meg vigyáznak,ezért lesz nehéz beszerezni.
Komment
-
esetleg ????????????
https://auto.jofogas.hu/pest/Panni_b...k_68882209.htm
Lehet hogy szerencséd lesz !
- 3 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA régi , talán S-35 komáré , vagy a rometé nem hasznosítható ?
- 2 likes
Komment
-
Kedves Tamás!
Ilyenkor kapom vissza a hitemet az emberekben,hogy vannak még "fasza gyerekek",akiknek nem minden a pénz.
Pillanatnyilag nincs szükségem ilyen másolatra,de azért köszönöm.Ettől fórum a fórum,még akkor is,ha ezt sokan nem értik és fel se fogják,hogy lehet önzetlenül segíteni azokon,kinek szüksége van rá.
- 4 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Tamás!
Ilyenkor kapom vissza a hitemet az emberekben,hogy vannak még "fasza gyerekek",akiknek nem minden a pénz.
Őszintén megmondva meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen csekélységért pénzt kérjek. De ha ez esetleg sok fórumozónak segítség, akkor vannak még más fajta könyveim, szivesen másolok. Ezek vannak:
7 képek
- 6 likes
Komment
Komment