Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ilyesmi de nincs rajta az a soros port és a jeladó is másmilyen. Majd csinálok róla holnap fényképet. Én egy sima keletiautó alkatrész kereskedésben vettem 10000 Ft ért. A röpsúly bent marad ezt meg fel kell csavarozni. 20 perc alatt menetkész.
Én ilyenről tudok. Eddig jót hallottam róla. Van olyan is amit MAP szenzorral is meg lehet bolondítani, és akkor terhelésfőggően is tud szabályozni.
Az IGC-60 állítólag tényleg jó, mondjuk 18000 HUF.
Más: kíváncsi lennék a MAP szenzor mit reagálna a kétütemű szívócsövének a nyomásváltozásaira. Lehet kellene mellé egy szívómembrán is - aminek a beépítésén egy Pannonia blokkba én régóta gondolkozom, de mindig arra jutok, hogy felesleges, mert így is alig bírják az iramot a mindenféle utángyártott cuccok, pl. dugattyú.
lendkereke balra, a Yamaha pedig jobbra forog eredetileg. Ez nem kavarja meg az előgyújtás szabályzást?
Remélem nem haragszol, hogy én is belebeszélek: próbáltam utánanézni/utánakérdezni, úgy tűnik az 50-es robogóknál is a fix gyújtásidőpontú gyújtásban bíznak a japán gyártók, nem verik magukat többletköltségbe az előgyújtás vezérlésével.
gilersx fórumtársunk írásából én arra következtettem, hogy van előgyújtás szabályozás
Igen van, Tony Tranter: Motorkerékpárok villamos rendszerei című könyvben 144-150 oldalakon, részletezve van mindkét módszer, hogy hogyan is történik. Holnap beszkennelem és feltöltöm.
Komment