Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hogy írják helyesen a kompresszióviszonyt 1:7 v. 7:1
    Tegnap oda jutottam hogy alig vártam hazajőjön a szomszéd és rugdossa meg a motort, én meg nyomtam a műszert. Több volt mielött tönkrement, de emeltem a hengeren hogy a dugót ne érje el a szelep véletlenül se

Sajna az összes Horex adatom odaveszett. Tönkrement aPC, haver mondta majd ő átrakja a HDD-t másik gépre. HDD kettőbe volt particionálva. Most egybe van és WIN10, ami nem kezeli a szkenert és a nyomtatómat sem. Szóltam neki, de ő okos volt
    Szerencse, anno az agyam ROM-jába égettem majdnem minden adatot
    Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Van- valakinél elfekvő régi tip. MTZ-250 kondenzátor:
      Természetesen Mo-gon kifogyott. Lengyelben találtam 8ezer körül, ott is hagytam
      Ennek az a különlegessége hogy a + kivezetésénél belül van a menet, nem kívül és nem trót lóg belőle saruval
      Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2026 szept. 20, 16:22.

Komment

Igen, a boltokban a külső menetest árulják már MZ-hez. Maximum régi műhelyeknél lehet ez a korábbi, vagy bontott darab kell. Használtat szerintem azért lehet még találni.
        Jankó51 és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Van- valakinél elfekvő régi tip. MTZ-250 kondenzátor
          Helyesen ETZ250. Volt 2 db. Magyarországon a boltban, már csak egy van
          Megvettem az egyiket. Egy csöppet hosszabb mint a normál kondi, átmérő 18mm normál, de a lényeg hogy a kivezetésénél belső menet van
          Kezdek szenilis lenni. Nem tudtam megrendelni, az ügyfees hölgy rendelte helyettem. Az is lehet hogy a nprogram logikája volt szokatlan
          Lengyelolszágból rendeltem autótakaró ponyvát XXL méretben. Aztán olvastam az értékeléseket, hogy ócska nejlonzacskó azért ilyen olcsó
          Mindegy, álló kocsin az UV megette a ponyvát vettem lengyelböl egyet
          4ezer valamennyi postával
          Csak nem figyelt az eladó és XL-t küldött XXL helyett. Reklamáltam, fotót is küldtem
          Az eladó kapott egy negatív értékelést. Elkezdődött a sirás hoy változtassam pozitira
          Nem! Trehány voltál tanulj belőle. Nem hagyott békén. Jól van legyen, töröltem a negaív "ujjat" és a szöveget is, kapott "fel"mutató kezet és 2 szavas "rendben volt" értékelést. Irtam zárjuk be a rinyálást most már
          Mit csinált az eladó? Visszutalta a pénzt a-nélkül hogy a kis méretű nejlon takarót visszaküldtem volna
          Nem is akartam, mert a futár pénze annyi lehetett mint a csomag ára

A lényeg , megvan a megfelelő kondi. Hülye voltam, megvehettem volna a másikat i egyútta
          https://vaszkoshop.hu/Kondenzator-ETZ
          Jankó51, Titus és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Nem stimmelt a kipuf.könyök és a dob a helyére. Gondoltam széthúzum és külön kölön a helyére rakom
            Nem ment, összerohat a könyök a dobbal. Szólok a szomszédnak, gyere át segiteni. Adjam oda a dobokat majd ő...
            5 perc és telefon, eltört a könyökcső mert bele volt rohadva adobba
            Azt áén is tudtam, de nem kelle nekiesni mint tót az anyjának
            Amásikat nem adtam oda neki. Erősen kinlódva, mert nem tudtam rögziteni addig melegiztettem körbe benzinlámpával, míg vörös izzáskor finom mozdulatokkal széthúztam. Most mijafrancit csinálok a törött csővel?
            kell egy 30-40cm-es D=40mm cső , e könyök törött végét a vastelepen derékszögbe vágatom. Aztán megpróbálom összerakni, bevágni a hiányzó pótlást, villannyal pötyögtetni, aztán megkérem a karosszériást hegessze körbe CO-val
            Mifelénk a vastelepen csak a szokásos"járatos" csövek vannak, de nem érdekes ha nem vékonyfalú.
            Fiatalon ilyen csőre gondoltam, könyökcsönek
            https://gardamax.hu/flexibilis-kipuf...x&gad_source=1

Dehát akkor még 3mm-es anyát is alig lehetett a boltban venni. Ja, és oda kell adni legalább egy hétre az autót hpgy az elektromos huzogató rendszerét kicseréljék. Valami majdcsak lesz . Jobbakat nektek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X