movisz eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerti kisgépek szerelése
Collapse
X
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
- 4 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJol nez ki szerintem erdemes vele foglalkozni.Tobbnyire a membranok cserejen kivul a karburatort alaposan kitisztitani ki szedni belole a ket allito csavart es at takaritani a kis jaratokat vekony acel drottal amit a gazbovdenbol fejtek le .
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.A csovek cserejet azert javaslom
- 3 likes
Komment
-
En kisebb nagyobb kihagyasokkal reg ota dolgozom ezekkel a szerszamokkal .Regebben az erdon fakitermelesben az utobbi idoben pedig treeclimbing (kozel 30eve)vagy is lakott teruleti fakitermeles azt hiszem ez a Magyar megfeleloje.Volt sok fureszhez szerncsem de ha normalisan voltak hasznalva jo uzemanyag es olaj alkalmazasa eseten nem volt alkalmam tapasztalni komoly motorhibat.Ellenben az uj fureszeknel az elektromos karburatorokkal szerintem annyira el van szegenyitve a keverek (benzin-levego arany) az idealis fogyasztas es karosanyag kibocsajtas csokkentesre hogy sokkal erzekenywbbek a folyamatos hasznalatra Nekem 3 db Husqvarna xp 550 van a muhelybe besulve a motorjaik ameltikeket mar a gyarto tobb alkalommal garanciaba javitott .Nagyon jol mennek konnyuek keveset fogyasztanak de erzekenyek .Vettem egy aStihl ms261 -et ami ugyan az a kategoria masik gyartotol de mar ezt is kellett javittatni par honap utan ugyan azzal a problemaval.Van olyan fureszem amit meg mindig viszek magammal 1993-gyartasu Echo 5000 ugyan olyan korulmenyek kozott hasznalom es hibatlan olajpumpat csereltem rajta egyszer .
- 2 likes
Komment
-
Ma reggelre mit talaltam a garazs ajto elottmar a kozelben lakok nagyreszenel dolgoztam mivel itt sok elhagyatott kert es udvar van .Ugyan is a fiatalok nagyresze a csaladi kertes hazbol elkoltoztek a varosi kenyelmesebb lakasokba .Igy a nagyresze idosek az itt lakoknak es nam birjak rendbetartani a kertet.Tobbnyire hozzam jonnek ha valami bajuk van ,meg tudjak hogy szeretem a regi szerszamokat .
- 7 likes
Komment
-
Kicsit letakaritottam a benzincso szet mallott azt ki csereltem ,a lanc es a vezeto ossze volt ragadva alig birtam szetszedni .De beindult csak az alapjaratot nem tartja de nem is erdekes ugysem lessz hasznalva.Ellenben szerelek kwt Husqvarna 236 -ost .Az egyik mehetett 20 percet ,a masik tobbet kicsivel kompatibilisek peobaltam egy jot ossze rakni ,de gyatra szerkezetek
- 2 likes
Komment
-
A Stihl fűrésszel pár fejlemény. Szétszedve a beöntésre indulás magyarázata valószínűleg az, hogy a porlasztó és a henger közötti gumicső el van repedve.
Elég sötét a kép, de erről van szó:
Aztán megnéztem tisztítás után az üzemanyag szivárgást az itt tanult krétás megoldással. Alul az öntvények találkozásánál van a gond.
Erre valami benzinálló ragasztó lesz a megoldás. Van valakinek bevált ragaszó tippje ilyesmire?
- 1 like
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan valakinek bevált ragaszó tippje ilyesmire?
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCurill tömítőpaszta.. Valaki jól elkoptatta így is.
Komment
-
maradona67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn erre esküszöm!
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz is jónak látszik.
A megfelelő előkészítés a legfontosabb zsír, olaj, por mentes felérdesített felületen tapad meg nagyon jól, keverés után max 4 percig használható, ha nagyobb felületre kell vastagabban akkor több rétegben is felrakható, kenhető. ha valami nem tiszta kérdezz.
- 2 likes
Komment
-
maradona67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha valami nem tiszta kérdezz.
Rendben, köszi! Bár nagyjából le is írtál mindent
- 1 like
Komment
Komment