Ma hozzafogtam egy Husqvarna 550xp szerelesehez.Mivel 3darab van a raktarba mindegyik motorhibas es garanciaba mar javitottak a Husqvarna nal,ezt amit szetszedtem a leghasznaltabb de ez ment a legtobbet.Nogyon jo fureszek erosek konnyuek szerintem a kategoriajukban a legjobbak meg is van az aruk .Tobbnyire a kivancsisag hajt a szerelesben meg csinalom a magam modjan es meglatom meddig tart Erdekes hogy a henger dugattyu hibatlan azt nem ertem hol tavoztak a hianyzo golyok.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerti kisgépek szerelése
Collapse
X
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem ertem hol tavoztak a hianyzo golyok."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNogyon jo fureszek erosek konnyuek szerintem a kategoriajukban a legjobbak"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Tegnap csinaltam gyorsan egy celszerszamot a fotengely csapagy felrakasara . en szemelyszerint a carterba elosszor belerakom a csapagyakat termeszetesen elomelegitve es utanna preselem ossze a fotengellyel. Tobbnyire ezen muveletet a legtobben forditva vegzik vagy is folrakjak a csapagyakat a fotengelyre es utanna a karterbe az egeszet kocogtatva stb .Sot lattam olyat is aki a kartert a sajat csavarjaival huzatja ossze ami kozben a csapagyakat a helyere huzza Ami okoz egy kis feszultseget a karterbe .Ti hogy csinaljatok ?
- 1 like
Komment
-
Én a nehezebben szerelhető oldalba rakok mindent csapágyakkal,tengelyekkel,ha nyitott a csapágyház csapágyak nélkül rakom a másik oldalt,összecsavarozom és utólag ütöm be a csapágyakat lyan csővel ami a külső, belső csapágyűrűt egyszerre éri.mikor egyben van igyekszem oda vissza pofozni a tengelyeket míg, nem lesznek laza forgásúak.Tudom nem a legjobb de működik..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben az esetben"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen: így a te módszered tökéletes!
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésees a karter magnezium otvozet
- 1 like
Komment
-
maradona67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért nem ártana a magnézium ötvözetet melegítéssel tágítani akár gáz sütőben vagy villany tűzhely elektromos sütőjében 150 fokra.
Komment
-
+ csapágyakat hűteni. A hőkülönbség miatt így kézzel behelyezhetőek a csapágyak.movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.Ti hogy csinaljatok ?Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2020 dec. 26, 09:54.
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea tengelyt hűtöm."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Szervusztok! Mátéapu!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi a csodával hűtöd?
- 2 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén is! 2-3 nap a fagyasztóban! SZIGORÚAN csülöknek álcázva!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment