erősen gondolkodom csak a gép hátulján nem találtam helyét ahova fel lehetne csavarozni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
EAN esztergák szerelése, karbantartása
Collapse
X
-
Sehová a legtöbb helyen ahol dolgoztam,csak egy elvileg:hosszú u alak ami rámegy a forgácstálca peremére és hátradőlve megfeszül,erre van felfogavta a lemezlap ami belelóg a perembe,könnyű levenni aréb tolni ha útban van."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSehová a legtöbb helyen ahol dolgoztam,csak egy elvileg:hosszú u alak ami rámegy a forgácstálca peremére és hátradőlve megfeszül,erre van felfogavta a lemezlap ami belelóg a perembe,könnyű levenni aréb tolni ha útban van.
Vettem egy tábla 0,8-as horganylemezt majd gyakorlok.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kedves Emu!
Várj még egy kicsit a gyakorlással,-van valahol egy E3N prospektusom,ha jól emlékszem azon viszonylag jól van ábrázolva!Megkeresem és beszkennelem,-ha már áldozol rá és dolgozol is vele,akkor legalább gyárias legyen,-vagy annál sokkal jobb.
Üdvözlettel:Chemátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nálam a masina koppig (Lámpatartóvasig) be van tolva a falig tehát a fal fogja tartani, annyi a funkciója hogy ne tudjon semmi beesni a gép mögé (Mert a szerszámok a mögötte a falon lógnak).
Feltételezem amit te láttál annak az a funkciója. hogy egy műszakot ne kelljen megszakítani forgács eltávolítás miatt.
Komment
-
Nem egészen,általában a gépek sorba voltak állítva igaz eltolással,hogy a kicsapódó hűtővíz és a forgács ne az előtted lévőre csapódjon,ezt úgy lehetett sűríteni ha elválasztópalánkokat használtak.Feltételezem amit te láttál annak az a funkciója. hogy egy műszakot ne kelljen megszakítani forgács eltávolítás miatt.emu kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Nekem meg valaki
legyen szives meséljen már az Ean norton kenéséről.
Vannak a rézcsövek,elvileg ha jól tudom ezekbe vékony rézszál volt ami körbe volt tekerve valamilyen olajat felszivó madzagszerű,valami rezgős olajzás a neve,megigértem az Ean-kámnak hogy ha jó lesz a főorsó akkor ezt megcsinálom neki,szóval jó lenne tudni mit tegyek bele milyen hosszon és mit tekerjek köré hogy a feltöltött olaj ne 1 nap alatt szaladjon le.
Komment
-
Igen.Betétes?
Katasztrófa történt:
El akartam indítani a gépet. mert ugye a szakirodalom azátmosó olajnál 10 perc járatást ír és nem indul.
Mert le van szedve az összes burkolat az aljáról. végignéztem hogy nincs e valami reteszelő kapcsoló de nem találtam.
megnéztem hogy a mozgatásnál nem csesztem el valami vezetéket. de nincs olyan helyen hogy veszélybe lett volna valamelyik.
a három fázis bennt van a gépben a munkalámpa világít a kontrollámpa viszont nem, de valószínű az csak égőhibás mert a munkalámpa sem világíthatna a rajz szerint.
Az összes benne lévő olvadóbiztosító jónak tűnik
Viszont az irányváltókapcsolót vizsgálom de nem jövök rá hogy hogyan lehetne bontani és azt sem találom hol megy bele a "Madzag"
És ami hihetelen nem találok vészleállító kapcsolót!!!! Lehet ilyen???
Komment
-
erre időközben rájöttemViszont az irányváltókapcsolót vizsgálom de nem jövök rá hogy hogyan lehetne bontani és azt sem találom hol megy bele a „Madzag”
- - - Updated - - -
Nyert!Nyomd meg valami szigetelt szerszámmal a mágneskapcsoló behúzóját. Ha elindul, akkor előtte keresd a hibát.
kishíján megfejeltem a gépet.
6 évig ahol a kapcsolópanelját gyártották, én technológus voltam. és a gondplkpdáshoz segítség kell
zahi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igen annak idején nem leállítani hanem:hiba nélkül akarták üzemeltetni a gépeket ! Ma az a fontos,hogy az előírásoknak feleljen meg,utánna talán még használható is!nem találok vészleállító kapcsolót!!! Lehet ilyen???
Lényeg ,hogy legyen biztonságos (az nem perelhető)a működés
másodlagos!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
szerintem.
Komment