A_László eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
fogsz egy kést beállítod fogszegy anyagot egy állandó fordulaton egy átmérőn addig állítod az előtolást amig nem forgácsol szépen ,ennyi!ha anyagot cserélsz vagy más átmérőt faragsz ugyanazzal a fogásmélységgel más előtolás kell,ha válltoztatsz az anyagon,a fogáson:más horonykialakítású lapka kell egy méretben (alakban legalább 10-20 típusú horonyprofil és más más anyag minőséghez más más keménységű jelölésű lapka kell)
Egy késszárhoz legalább négy öt fajta lapka kell külömböző munkákhoz anyagokhoz,ráadásul nem szeretem,mert csak kifogástalan gépeken dolgozik,nagy forgácsolóerővel mert nem vág hanem túr attól fényes a felület,a szép forgácsolt felület egyenletes szürke.....
)
,nem tudok sem késszárat,sem hozzávaló lapkát venni:mert többe kerülne mint amannyit keresek a kész darabon,emiatt a gépemet sem fejlesztettem ,hogy bírja...
.
Zolitól kaptam egy kupac fúrót,köszörűkövet,lapkákat,régen áhított tolómérőt,ráadásul úgy teszek mintha tudnék esztergálni a kopott gépemen..
.erre harapott rá!
- majd szóban )
Valóban Zolit sokszor fél szavakból értjük mint Te is. Vannak képek mik olyanok mint a bélyegző csak Rá jellemző!
Komment