Szervusz Samptron!
Elég sok EAN eszterga át lett alakítva dupla soros hengergörgős NN sorozatú,a belső futógyűrű kúpos szorítású gördülőcsapágyasra.Orosházán a valamikori Mezőgépnek volt egy szerszámgép felújító üzemrésze,ott sorozatban csinálták,úgy 30-35 éve.Sajnos azok az ismerős szaktársak már kihaltak akikkel lehetne erről konzultálnom,bár már kerestem ilyen kapcsolatot,sőt a neten is kutakodtam,de ezidáig semmivel sem jutottam közelebb a témában.Magam is egy szétkopott,volt tanműhelyes EAN esztergát használok,bár nála a főorsó csapágy még,úgy-ahogy elmegy,de az ágy az nagyon kopott.
Amennyiben egyszer kihúzom a főorsót a csapágyból,illetve kiveszem a csapágyakat a főorsóházból,akkor majd átgondolom,hogy miképp lehetne beletenni egy NN sorozatú csapágyat.Abban mindenféleképp biztos vagyok hogy a főorsóház csapágyfészkeit egy horizontál esztergán (fúró-marómű),vagy egy nagyobb marógépen,amelyben elfér vonalba kell fúrni,illetve a csapágyfészkeket át kell alakítani.El kell gondolkozni azon,hogy hozzáfogjon e az ember,vagy adja el a gépet és vásároljon egy komolyabbat,már túlkoros vagyok ahhoz,hogy egy másik,korszerűbb gép vásárlásán törjem a fejem.
Amennyiben mégis rámszakadna az anyagi túltengés,akkor valamilyen nem lestrapált Szovjet gépet vennék,olyan 1000-1500 csúcstávval,nagyon tetszik még a TOS SV 18 RA,de az meg lapos szíjas,amolyan simító eszterga és ráadásul menetes a tokmány felfogatás is.
Sajnos az EAN-nak bármely típusa is már agyon harcolt és ráadásul elég sok típushibával is küzd,azt a rohadt nortont egyenesen elkonstruálták,de ez van,azért mégis a mi kutyánk kölke,-tehát szeressük.
Pad vásárlásánál konstrukciós szempontból,mindig azt kell figyelni,hogy a főorsó csapágyak minél távolabb legyenek egymástól,jó hosszú legyen a főorsóház és az alapszán is jó hosszan feküdjön az ágyon,hosszú legyen,az ágynál is az a jó,ha széles.A 70-80-as gépeknek az ágyazata többségében már hőkezelt és strapabíróbb,mint a korábbi gépeknél,de ez azért nem szentírás.
Üdvözlettel:Che
)))
Komment