Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Multkorában nem is tudtam hogy van Simson topiki is

Van egy vadi új, Simson testfüggetlen tekercsem, 0.4Ohm, D=1mm-t mondok több mérésből, tehát legyen 0.8mm2 Feltételezem hogy világítótekercs, de vajon 12 vagy 6V-os és vajon hány W-os
    Eladnám a neten, de....

Ezt még Bp-en a FutárPetinél vettem, de abban az időben 6V-os Simsonjaim voltak. Franc se tudja már miért vettem, tán tuning
    Tud ebben valaki támpontot adni vagy tegyem fel a netre borravalóért?

Csak közbevetőleg, megy a piacra a Simson is. Feladtam, már nem megy a motorozás, napersze ha égne a ház....
    Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 jún. 21, 19:55.

Komment

Nem írok nem olvasok
      én magyar nemes vagyok

Komment

horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ezt még Bp-en a FutárPetinél vettem,
        Testfüggetlen tekercs egy van a kínálatban. Ilyen? https://futarmotorosbolt.hu/termek//...ggetlen----830
        horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Franc se tudja már miért vettem, tán tuning
        Hogyha 6 V-os gépeid voltak, akkor a 12 V már tuning.
        A világítótekercs egy kivezetéses, a töltőtekercs kettő. A gyújtótekercset meg nem részletezem, abból van többféle is Egy fénykép talán segítene másnak is.

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          fénykép talán segítene másnak is.
          Click image for larger version  Name:	DSC01030.JPG Views:	0 Size:	102.3 KB ID:	233735
          Click image for larger version  Name:	DSC01029.JPG Views:	0 Size:	81.3 KB ID:	233736
          Tuningot csak viccböl irtam. És igen emlékeim szerint akkor S50 6V-osak voltak
          Mindegy is, ha valaki megveszi legyen az ő dolga. Vasmag szélesség 16.2mm
          Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2024 jún. 22, 16:39.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X