[QUOTE]Karbit azt 6-ért[/QUOTE
kb-5 éve 7-ért újat vettem szerintem nem lett sokkal drágább!
kb-5 éve 7-ért újat vettem szerintem nem lett sokkal drágább!
Az a durva, hogy a biztosító alátét viszont nagyon gyári jelleggel volt lehajtva, viszont valami herkules húzhatta meg a tengely végén az anyát, mert ugyan nem tartom magam marha erősnek, de egy kis szusz szorult belém is, de hogy nem törtem ott el semmit az felettébb fura 
Viszont előttem már mások is megcsinálták ezt a projektet. A sziló és a peremen lévő régebbi törése erre utal. A ok, valószínűleg az, hogy a kuplungkosár lehúzása nem lehúzószerszámmal történt...
Kíváncsi lennék a "vadiúj", "tökéletes" gyújtásra...
Kipucoltuk, beállítottuk, érintőre összeszereltük, hogy a szikrát le tudjuk ellenőrizni. (újabb szakkifejezést sikerült feleleveníteni: "Egy lovat is agonyb@szna"
) Összeraktuk és harmadikra el is indult. A mágnest hosszabb csavarokkal raktuk fel, így majd lehet hozzá lehúzószerszámot csinálni.
Kedden főpróba kaszával, bár ma lehet, hogy rotálok vele egy darabot
Kipucoltuk, beállítottuk, érintőre összeszereltük, hogy a szikrát le tudjuk ellenőrizni. (újabb szakkifejezést sikerült feleleveníteni: "Egy lovat is agonyb@szna"
) Összeraktuk és harmadikra el is indult. A mágnest hosszabb csavarokkal raktuk fel, így majd lehet hozzá lehúzószerszámot csinálni.
Kedden főpróba kaszával, bár ma lehet, hogy rotálok vele egy darabot 
Ezután már szikra sem volt
Szétszedtem, a hézag ugyanaz volt, mint előtte, vagyis nem itt van a baj, nem állítódik el semmi odabent. A esőre való tekintettel abbahagytam a műveletet. Most jön majd az a rész, hogy elkezdem cserélgetni a dolgokat benne. A régi motor kondiját és gyújtótrafóját gondoltam áttelepíteni. A kondit kirakom kívülre a blokkra. Meg ilyenek.
Komment