Kedves szaktársak! A kérdésem,illetve a problémám a következő: Wartburg 1000 1965-ös egykörös fékrendszerét teljes mértékben felújítottam. A dobok szabályozva lettek,az összes munkahenger cserélve új Renak márkájúra,a főfékhenger az Ebay-ről jött,szinten vadi új,a fékpofák is újak,a gumi csövek is újak es egyes fémcsövek is. Összerakás után és még a műszakin is teljesen hibátlanul működött. DE. Elindultam vele hosszabb útra és észfevettem,hogy folyamatosan fog a fék,ezzel egyidőben a pedál is Ä·őkemény lett és persze a féklámpa is colyamatosan világított. Egyenkent megemeltem a kerekeket és a bal első fogott folyamatosan. Megnyitottam a légtelenítő csavart,spriccelt egy nagyot és elengette,így haza tudtam menni,de hazáig ismét felkeményedett,minden fékezésnél egyre jobban. Nekem a gumi fékcső volt a tippem,hogy miszőfösödött belülről és nem engedi vissza az olajat. Kicseréltem ismét egy újra,de a tünet fennáll. A jobb első nem fog be,csak a bal első. Megcseréltem a két vumicsövet,ugyan az.... levettem a dobot,a két munkahenger kozti fémcsövet is,kifúnattam levegővel,a munkahengereket összenyomtam,hogy kijöjjön belőle az olaj,hátha mosz került bele,bár elképzelhetetlen,de mi tudja. Semmi vÍ ltozÍ s,még mindig egyre keményebb minden fékezés után.
Esetleg van valami tipp,tapasztalat valakinek??
Nekem már nincs ötletem és így nem járhatok vele....
Előre is köszi....
Esetleg van valami tipp,tapasztalat valakinek??
Nekem már nincs ötletem és így nem járhatok vele....
Előre is köszi....
Komment