Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Puch motorok szerelése
Collapse
X
-
Címkék: Egyik sem
- 3 likes
-
Mi akkoriban egy Simsonról álmodtunk
Már pár napja próbálom rendbe rakni a Puch-on a kábelrengeteget de azt hiszem nem úszom meg hogy ne vezetékeljem újra. Mert egy szál vezetéken szinte a szivárvány minden árnyalata megtalálható ( Na jó egy kicsit túloztam de vezetékenként minimum 3 szín megtalálható). A kilométerórát is szét kellett szedni mert levettem hogy jobban hozzá férjek a vezetékekhez és hallottam hogy valami csörög benne, amikor megláttam hogy 3 izzó is ott figyel benne csak kínomban tudtam nevetni rajta. Mintha szándékosan tárolták volna ott a tartalék 2w-os izzókat. De ami a legjobban tetszik hogy egy 6 voltos rendszerű motoron mindenhol 12 voltos izzók voltak. Lesz még vele munkám, de minnél többet foglalkozok vele annál jobban megszeretem ezt a kis Gépezetet
- 5 likes
Komment
-
Kérhetem egy kicsit a segítségeteket? Adott a Puch Imolám, lecseréltem rajta a simson karbit (mert már szegény karbi semmire nem reagált) és tettem rá egy dellorto us 17 tipusút. Az a bajom vele, hogy hidegen csak akkor indul be ha befogom a karbi másik végét.(szívatóval és szívató nélkül se indul hidegen) melegen szinte elsőre beindul. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
RedBull477 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak akkor indul be ha befogom a karbi másik végét.(szívatóval és szívató nélkül se indul hidegen) melegen szinte elsőre beindul. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek is csak annyi lehet a baja hogy nagyobb alapjárati fúvóka kellene bele?
Szia !
Szerintem a hidegindításnak semmi köze sincs az alapjárathoz ... inkább a dúsító fúvókát cseréld nagyobbra, és 1/4 gáznál ne húzz többet hidegindításkor , mert ahogy a többiek is írták , a hidegindító rendszer csak szinte zárt súber állás mellett működik csak .Gyertya ??? Fals levegő ??? Ha az úszószint a karbinak előírt gyári , működnie kell . Nem kicsi az a 17-es karbi ? 20-as jobban illene hozzá .
- 3 likes
Komment
-
Helló!
Karburátor talp tömítése zár rendesen?.a hidegindító rendszer csak szinte zárt súber állás mellett működik csak .Gyertya ??? Fals levegő ??? Ha az úszószint a karbinak előírt gyári
Nem kicsi az a 17-es karbi ? 20-as jobban illene hozzá
Komment
Komment