Gondoltam nem lenne rossz egy olyan rovat , ahol mindenki megoszthatná azon ötleteit , amiket a szerelés ( vagy bármi ami előre viszi a veteránok életben tartását ) közben kikísérletezett , vagy csak véletlen rájött , vagy régen tanulta öreg szakiktól .
Nem is rizsázok tovább , ma reggel üzembe helyeztem a mocit . Persze volt egy kis aksi töltés is . Aztán gondoltam megosztom ezt a parányi ötletet ami sok ( k..... stól )menthet meg minket amikor nem tudjuk megfogni az anyát mert beszorul -két kéz kell hogy vissza bekapjon a menetbe a csavar - vagy csak elgurul a fűben az anya , egy találkozói hirtelen szereléskor ...... stb
Anyag igény : 1db M6 menetszál toldó
Munka : mértre vágjuk , úgy hogy bont lazán helyre lehessen tenni.
Ennyi elég ? gondolom .
Nem is rizsázok tovább , ma reggel üzembe helyeztem a mocit . Persze volt egy kis aksi töltés is . Aztán gondoltam megosztom ezt a parányi ötletet ami sok ( k..... stól )menthet meg minket amikor nem tudjuk megfogni az anyát mert beszorul -két kéz kell hogy vissza bekapjon a menetbe a csavar - vagy csak elgurul a fűben az anya , egy találkozói hirtelen szereléskor ...... stb
Anyag igény : 1db M6 menetszál toldó
Munka : mértre vágjuk , úgy hogy bont lazán helyre lehessen tenni.
Ennyi elég ? gondolom .
Komment