Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Én hogy csinálom - ötlet parádé
Collapse
X
-
Meg esetleg néha meg kell küzdeni érte a hasznosítási szakemberekkel ...
- - - Updated - - -
Mindenesetre gondolom az illata jobb.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Ezt az tudja ki már ette a kefét és a mérget. Anno míg Atti nem segített a Sport CZ-m tankja atta fel a leckét. Folyamatosan pedig végig csináltam az elképzelhetőket a citromsavtól a csavarokig rázogattam / tankot!!/, csörgettem az eredmény mindíg a dugulás volt. Egy példa oda voltam Mezőtúron egy Veteránoson és haza fele úton még lakott területen csak jobb volt/ nem vittem pumpát!!/ ott tudtam kérni a tankban a szűrő dugult el folyamatosan. Miután elfogytak a házak karbiról benzincső le és fújjddd, cső fel 3-4 km után újból nem kellett a szájvíz kimarta a benzinnek hitt valami. Az örömteli motorozás nem itt kezdődik. Csak egy javaslat hiába csörögeted mosogatod c savazgatod eredménye O ez a benzin megesz mindent és indul a rozsda és a lerakódás ujból csak az a megoldás mit Atti is csinál, de egyet érdemes mit Ő is írt nagyon gondos előkészítés szükséges nekem is a Guzzi tankját valaki / elődöm / kezelte de rossz előkészítés után és itt- ott pereg lefele a bevonat.
- 4 likes
Komment
-
A Kawa... tankja ázik citrony-savas vízben,lehet több lessz a kár mint a haszon,flakonról hibátlanul megy a motor,a tankból alig értem haza,a karbit lassan vakon is leszedem"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Egy példa oda voltam Mezőtúron egy Veteránoson és haza fele úton még lakott területen csak jobb volt/ nem vittem pumpát!!/ ott tudtam kérni a tankban a szűrő dugult el folyamatosan. Miután elfogytak a házak karbiról benzincső le és fújjddd, cső fel 3-4 km után újból nem kellett a szájvíz kimarta a benzinnek hitt valami. Az örömteli motorozás nem itt kezdődik.
- 2 likes
Komment
-
Jószolgálatot tud tenni,egy nagyobb eldobhatós orvosi fecskendő,mert az fújni és szívni is tud.Kis helyen elfér,akár a motor szerszámai,akár a poggyászban valahol.Az lehetséges,hogy egy adaptert kell készíteni hozzá,mert nem biztos,hogy a csonkja illeszkedik a benzincsapba,de nem egy nagy munka és,ha baj van akkor kéznél van egy könnyű praktikus eszköz.
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
voltam Mezőtúron egy Veteránoson és haza fele úton még lakott területen csak jobb volt/ nem vittem pumpát!!/ ott tudtam kérni a tankban a szűrő dugult el folyamatosan. Miután elfogytak a házak karbiról benzincső le és fújjddd, cső fel 3-4 km után újból nem kellett a szájvíz kimarta a benzinnek hitt valami.
- 9 likes
Komment
-
Jószolgálatot tud tenni,egy nagyobb eldobhatós orvosi fecskendő
Lehet már kapni elég jó minőségű, mindössze 17-20 cm hosszú kis pumpát, ami jól elfér bármilyen hátizsákban.
Az első defektem UTÁN ilyet rendszeresítettem:
Azóta szerencsére nem volt defektem, hatékonyan távoltartja a rontó szellemeket.
Igaz, benzincső fújkálós történetem volt a nyáron, amikor normál állásban elfogyott a benzin, tartalékon pedig nem jött mert eldugult a rövidebb cső.
Természetesen én is lelkesen szopogattam a jóízű csövet, most meg itt okoskodokUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2017 szept. 19, 08:23.
- 6 likes
Komment
-
Nekem is ilyen pumpa van. Szépen gyorskötözővel az ülés alá fogatva Mondjuk mióta festve van a tankom belseje azóta nem igazán tartok az ilyesmitől Előtte volt hogy a tartalék állás eldugult. 5km-t 3 megállással tettem meg. Egy kis motorbillegtetés hogy lötykölődjön és a benzinszűrő eltávolítása után hazajutottam. Pumpa meg azért is jó mert ha belemegyek egy nagyobbacska szögbe akkor annak a helyét a defektvédő folyadék nem tömíti el azonnal. A kieresztett levegőt meg pótolni kell miután a lyuk eltömődött
- 7 likes
Komment
-
Nem úgy néz ki mint ami hipp-hopp elkopik. Még 60 évig akarsz dolgozgatni vele 8 órában? Hűlye kérdés...persze hogy igen.
- - - Updated - - -
Kis villanás. Szolnokon volt egy Lánc Kft... a kisöreg sokféle ipari és különleges láncot gyártott. Sok éve vásárlója voltam,de a cégg megszűnt s most talán otthon dolgozik. Netes nyomozás?
- 4 likes
Komment
Komment