Komar mopedemen a kürt működtetéséhez szükséges energiát két darab baby-elem méretű áramforrás szolgáltatja. Az ábécében vásárolt két, citromsárga, tartós "C" elemet belerakva csak kattog a kürt, nyilván kevés neki a 2x1,5V. Egy barátom szerint régen lehetett kapni baby-méretű (26,2x50mm), 3V-os elemeket is, de többet sajnos nem tudott mondani. Érdeklődnék, hogy ti hallottatok-e már ilyen áramforrásról, és van-e tippetek, hol kaphatok, vagy esetleg mivel pótolhatnám szakszerűen. Köszönöm!
Na, egy megoldást találtam már: BR-C elem. Pontosan erre lenne szükségem, bár az eddig talált egyetlen magyar oldalon ~5000 Ft-ot kérnének darabjáért. eBay-en találtam olcsóbban is: New Panasonic BR-C 3V PLC Lithium Battery BR-CSSP ER14 | eBay, de még így is 5200 lenne a két darab. Csak épp nem tudom, ez elég-e neki, mennyi ideig bírná stb.
Vélemények, esetleg olcsóbb alternatíva? Köszönöm!
Na, egy megoldást találtam már: BR-C elem. Pontosan erre lenne szükségem, bár az eddig talált egyetlen magyar oldalon ~5000 Ft-ot kérnének darabjáért. eBay-en találtam olcsóbban is: New Panasonic BR-C 3V PLC Lithium Battery BR-CSSP ER14 | eBay, de még így is 5200 lenne a két darab. Csak épp nem tudom, ez elég-e neki, mennyi ideig bírná stb.
Vélemények, esetleg olcsóbb alternatíva? Köszönöm!
Komment