Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ford Sierra / Ford motorcsere-javitás, Pinto SOHC és Cologne V6

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az általam ismert legtartósabb egykomponensű (egészségre ártalmas)mezőgazdaságban,civilként elérhető alapozó a"Rapid Cinkromátos alapozó"nitróval íigítom kb 10 perc után meghúz érdemes egy napot várni az átfestéssel,bármivel átfesthető.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A gyerek hinta állványára egy kötél csiga jobban védi a festést a karosszérián mint a 4 emberből 1 aki nem bírja tartani és van idő a nyeles tengelyre rá igazítani beemeléskor.

Komment

Disznóölésnél használt négylábú disznó akasztó talán bontószék a neve

Komment

Vagy ha úgy érzed ,segítség kell akkor építs te is = egy Emel Ő -t
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A viszkokuplungot(a venntilátortartó)remélem tudod,nem szabad csak függőlegesen tárolni.. mondták nehogy lefektessem mert elfolyik az olaj a helyéről.Azelőtt soha nem hallottam róla,de ha betartja az ember nem veszíthet.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
              a mostani alkatrészrendeléses oldalakon
              Most szereltem egy traktor váltót,tengelyt cseréltem a borda miatt és nem fért a helyére,esztergálni kellett belőle,az bosszantott,hogy vitte a kés...hát nem CCCP-anyag ! A gumiharang nem bírta ki a felrakást,nem erőltettem,utálom ezt a gagyi alkatrészellátást !

Komment

Ha engem kérdeztél volna előre..-mondtam volna hogy fesd a blokkot zöldre..

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X