Az csak jobban csúszna. A rézazbeszt betét csak fékekhez és szárazkuplunghoz való. Textilbakelit kellene,és abból a tárcsákat kivágni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Miért csúszik???
Collapse
X
-
A ferodoo nem hiszem,hogy olajfürdőben jó hatással dolgozna. Valahol Che leírta a parafázás menetét. A régi lyukacsos az én véleményem szerint tartósabb csak nem mindegy hogyan csinálják. Persze nem verseny célokról beszélünk és nem mindegy az anyagminőség sem ./ Nem biztos,hogy a Kövidinkás üvegből kell gyűjteni a hozzávalókat és megmunkálás előtt ki kell főzni a parafa dugót stb.
- 3 likes
Komment
-
de az nem jött össze hogy vas-vason ne legyen"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Én lézerrel akartam vágatni bakelit kuplunglamellát ami nem is lenne gond de azt az üzenetet kaptam hogy a magas széntartalom miatt elég nehéz ügy.Azt kellene kideríteni mivel lehetne helyettesíteni a bakelitot, vagy létezik-e csökkentett széntartalmú bakelit ami könnyen vágható lézerrel.Ha valakinek van valami ötlete az jó volna.
Komment
-
Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetextilbakelitből
...az nem csak hasonlít a lamella anyagára ?
Komment
-
Totyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn lézerrel akartam vágatni bakelit kuplunglamellát ami nem is lenne gond de azt az üzenetet kaptam hogy a magas széntartalom miatt elég nehéz ügy.Azt kellene kideríteni mivel lehetne helyettesíteni a bakelitot, vagy létezik-e csökkentett széntartalmú bakelit ami könnyen vágható lézerrel.Ha valakinek van valami ötlete az jó volna.
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...az nem csak hasonlít a lamella anyagára ?
Textil bakelit lamellákat csináltunk (akkor még "vágva és reszelve)a haver Manett-jába,a Tatran elődje, (gyengébbek kedvéért az eredeti parafás helyett), több mint tíz évig használta probléma mentesen.
- 3 likes
Komment
Komment