Kedves Zsolti légyszives ne alázd le a Cetkát annyira, hogy a Babetta gyorsabb! A Nejed csinosítása is kell hidd el mert utána megértőbben fogja támogatni élete párja hobbiját is. Személy szerit a Túri börzére szeretnék eljutni a "sárkánnyal", jövő hónap 8-9.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Danuvia gyújtás
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsinosított nejem szerint előrébbvalók.
Vagy nagyon gyors az a Babetta, vagy tényleg szegény Cetkát szólod le! Ne bántsd meg azt az öreg vasat...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 09, 18:46.
Komment
-
Közben sikerült megoldanom a gyújtás problémát! A kondinak semmi baja, a töltő tekercs kivezető szál szigetelése kikopott és azon keresztül letestelt. kijavítottam összeszereltem... és... SEMMI!!! újra kiszereltem kivettem a megszakítót teljesen megtisztítottam minden szigetelést megnéztem újra összeraktam. SEMMI! No akkor még egyszer ugyanez, próbalámpával leellenőrízve. Visszaszereltem és lőn SZIKRA!!! Szóval a türelem és a sok szerelés segített. utána odapakoltam neki és hasítottam egy jó kört, hagy szokja!
Komment
-
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseutána odapakoltam neki és hasítottam egy jó kört, hagy szokja!mucsom kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért is csúszik a projekt, mert előbb a 210-es Babettámat teszem rendbe, mert már nagyon kéne motorozni valamivel, és ez megy a leggyorsabban.Természetesen arra gondoltam, hogy ezt a gépet tudom most legrövidebb idő alatt motorozható állapotba hozni. 20 km-re lakom a munkahelyemtől, ezért még a napi bejáráson is gondolkodom. Bár lehet, hogy azt nem fogja bírni hosszabb távon. A lényeg, hogy spórolni tudjak a benzinen, mert az autó sajnos elég drága ugyanerre a célra. A cég pedig semmit sem térít üzemanyagköltség címen.
Köszi a sok hozzászólást. Így születnek a jó poénok.(Egyébként meg már terveztük itt korábban a GYAVA motort, lehet, hogy összeépítem a kettőt. A 210-es vázba a 350-es blokkot!)
Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 máj. 10, 08:19.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ezt rendesen megmagyaráztam.
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenapi bejáráson is gondolkodom.), szóval anyuka (mindegy milyen a hajszíne, de szőke
), úgy döntött, autó marad az út közepén, ő pedig kiszáll!
Mikor ezen szándékát épp tettre váltotta, én pont mellette tartózkodtam már... Ajtó kivág, térdem és lábtartó beleakad... szabályosan letépett a nyeregből!
Anyuka lehajol. Jól van? -kérdi kedvesen mosolyogva, majd mikor látja, hogy már tápászkodok föl, megfordul és elkezd kiabálni egy arrébb lévő kollégámnak: Judit Néni, Judit Néni! Milyen lett a fiam matek dolgozata?
Hmm...
Csak a motorral munkába járásról jutott eszembe
Lehet egy GYAVA-val jobban el fértem volna...
- 3 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMikor ezen szándékát épp tettre váltotta, én pont mellette tartózkodtam már... Ajtó kivág, térdem és lábtartó beleakad... szabályosan letépett a nyeregből!
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUtána vállonveregetett, felsegített, leporolt, majd a zakód ujját udvariasan a zsebedbe gyömködte.sinter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment