Tonybacsi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
joker cross Danuviája
Collapse
X
-
Összerakod nekem -tudományosan -a cross danuvia blokkomat ? Nem ingyen kérem .
Ha a kérdést komolyan gondoltad, nagyon szívesen összerakom (vagy összerakjuk) a Danuviádat, de időt kérek. Jelenleg folyamatban van egy T5 oldalas "trabantosítása", vezérlés módosítással, és ott van még a sajátom is.
De, hogy ne a levegőbe beszéljek megmutatom milyen volt a '80-as években a "Szériából Cross" Danuviám!
(ma már talán mosolyt csal néhány ember arcára a kép, lehet, de akkor igen szűkösek voltak az anyagiak, mindenki abból építkezett ami volt, jelen esetben: Danuvia, Riga 4, Verhovina, Java Mustang, Balkan, gyári Cross Danuvia hengerfej, már ami látszik. Elsősorban egy kerekezésre használtam, azért a "brutál" áttétel.)
- 4 likes
-
Félre érthető voltam -bocsánat - az én motoromról beszéltem ----és Szabó ll
Irigylésre méltó motorkerékpárnak lehetsz a büszke tulajdonosa.
(ezek szerint ugyan az a "kerek" forma hengerfej van rajta, mint az enyémen volt?...lásd képeim, és megvan a hozzá tartozó kerek henger is?)
Komment
-
Tonybacsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(ezek szerint ugyan az a „kerek” forma hengerfej van rajta, mint az enyémen volt?...lásd képeim, és megvan a hozzá tartozó kerek henger is?)
meg a főteng. -meg a váltó , meg a ricnis kihajtás , meg az egész , ---------igazából kösz a fenti meghívást , gyárlátogatásra -de szerintem elöbb neked kéne beugrani , megnézni ezt a kosár vackot , hogy mit lehet belőle csinálni .sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-
Nem tudom hány darabot gyártottak a Cross Danuviából, de jó tudni, hogy maradt fent az utókor számára egy-két példány.
Az én hengerfejem (a kerek) például egy autószerelő műhely polcán pihent. Csak úgy. Sokáig nem is tudtam mi az. Nem kellett senkinek. Csak miután szert tettem a mocira értettem meg mire is való...gyorsan lecsaptam rá. Állítólag pár éve még ott állt a polcon a teljes blokk is. Azután valakinek kellett valami belőle, és szétszedték. Ez maradt belőle. Akkor ez nem volt még érték. Olyannyira nem, hogy a suliban pl. egy T5-ös motorblokk volt a szemléltető blokkja a kétütemű Otto-motornak.
...ha ezt előre tudom...
Komment
Komment