Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Még egy japán.
Collapse
X
-
Ez nem Japan,egy friss vasarlas, lassan o is eleri a veteran-kort,es nagyon jol tartja magat akar napi hasznalatban is meg allja a helyet.Regebben valahogy nem tetszett mar vot egyszer egy k1100 lt -m de hamar tul adtam rajta mert drabalisnak tunt de ez a csupaszverzio tetszik.Az biztos hogy nagyon jol meg van csinalva minden gumi es muanyag alkatresze perfect.Nem rozsdal stb.
- 7 likes
Komment
-
Nekem is van az mz mellet igaz nem régóta egy japán masina . Egy 1989 es Honda nx650 es . Az Mz után olyan érzés volt vele menni mint mikor Trabantból át ülsz egy nyugati kocsiba , és mikor szerelni kéne kb akkor is ez a helyzet . Mz-t darabokra szét szedem is össze rakom de a Honda az más világ nekem nagyon. Ez amúgy az első négyütemű motorom. A karburátor beállítás hogy működik ezeken a japán masinákon ? Az alapjárat beállításig el jutottam
- 1 like
Komment
-
A karburátor beállítás hogy működik ezeken a japán masinákon ? Az alapjárat beállításig el jutottam
Alapból érdemes a gyertyákat és a légszűrőt cserélni,és természetesen meleg motoron állítunk!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
Komment