A hátsó kerék vastagságát leszabályozza a villa sajnos, de én is sokat gondolkodtam hogyan lehetne legalább egy 4.00-áskereket bele tenni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Az életveszélyes fék lecserélése a 49-esen
Collapse
X
-
Sziasztok!
Azt értettem, hogy perselyezés milyen esetben kellhet majd, csak nem kizátt, hogy létezik olyan csapágy, ami az Ural kerékcsapágy külső gyűrűjének külső átmérőjével rendelkezik és 15ös belső gyűrű belső átmérővel és akkor nyert ügy az Ural kerék:-)
Így Wsievers ismételt fáradozását e mérés ügyében köszönöm!
Üdv
ÜdvMinsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSemmi bonyorultság nincs rajta...
Csak akkor bonyurult, ha hagyományos gépben gondolkodol.
Két db vasat , és egy használt- szem.autó hátsó fékdobot .----ja meg egy kis időt
Ha érdekel valakit szivesen elmondom , esetleg egy fórum találkozón. (csináltam már )
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa érdekel valakit szivesen elmondom , esetleg egy fórum találkozón. (csináltam már)Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa mindkettőnknek jó időpontban lesz mehetünk együtt!
Most a 4.-i Túri veterán börze és kiállítás mozgatta meg a fantáziám.:-))) Ha minden igaz vasárnap lesz és az egy jó nap.:-))) Akkor általában nem dolgozom.:-))) Már csak az idő legyen kegyes hozzám (nk), és megyek.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Lemez fékdob? A megoldás ennyi(ma készült nálunk 1 pár a melóhelyen AJS-hez):
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOszttom a véleményed teljes mértékben --csak még kiegészíteném azzal hogy az egész fékdob elkészítése sem igényel többet mint egy első éves esztergályos tanuló tudását , egy hagyományos esztergát , marógépet egy körasztalal .
Mint mondottam volt(és mir-mur is említette korábban), meg lehet csinálni....5 mm es falvastagság, és atom fékhatásUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 11, 18:52."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 10 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés egy használt- szem.autó hátsó fékdobot .-
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy hagyományos esztergát
Ha tehetném krómacélból készitenék ilyen dolgokat az örökkévalónak.OdinHEM kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMinek a használt fékdob
...annak meg nagyon örülök ,hogy valaki csinált -megmutatta-és az a véleménye mint nekemOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(ma készült nálunk 1 pár a melóhelyen AJS-hez):
- 2 likes
Komment
Komment