Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Az életveszélyes fék lecserélése a 49-esen

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A hátsó kerék vastagságát leszabályozza a villa sajnos, de én is sokat gondolkodtam hogyan lehetne legalább egy 4.00-áskereket bele tenni.

Komment

Sziasztok!

Azt értettem, hogy perselyezés milyen esetben kellhet majd, csak nem kizátt, hogy létezik olyan csapágy, ami az Ural kerékcsapágy külső gyűrűjének külső átmérőjével rendelkezik és 15ös belső gyűrű belső átmérővel és akkor nyert ügy az Ural kerék:-)

Így Wsievers ismételt fáradozását e mérés ügyében köszönöm!

Üdv

Üdv
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Semmi bonyorultság nincs rajta...
        Csak akkor bonyurult, ha hagyományos gépben gondolkodol.
        Oszttom a véleményed teljes mértékben --csak még kiegészíteném azzal hogy az egész fékdob elkészítése sem igényel többet mint egy első éves esztergályos tanuló tudását , egy hagyományos esztergát , marógépet egy körasztalal .
        Két db vasat , és egy használt- szem.autó hátsó fékdobot .----ja meg egy kis időt

Ha érdekel valakit szivesen elmondom , esetleg egy fórum találkozón. (csináltam már )
        OdinHEM és stalker kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ha érdekel valakit szivesen elmondom , esetleg egy fórum találkozón. (csináltam már)
          Mért lesz ilyen, valamikor valahol????
          Che kedvelte ezt.

Komment

TUZI,

Ha mindkettőnknek jó időpontban lesz mehetünk együtt!

Komment

Ez a rész ApaE kompetenciája !

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ha mindkettőnknek jó időpontban lesz mehetünk együtt!
                Részemről már meg is beszéltük.:-)))
                Most a 4.-i Túri veterán börze és kiállítás mozgatta meg a fantáziám.:-))) Ha minden igaz vasárnap lesz és az egy jó nap.:-))) Akkor általában nem dolgozom.:-))) Már csak az idő legyen kegyes hozzám (nk), és megyek.
                korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Én sem dolgozom aznap

Komment

Maradjunk a témánál! :-)
                    wsievers kedvelte ezt.

Komment

Lemez fékdob? A megoldás ennyi(ma készült nálunk 1 pár a melóhelyen AJS-hez):
                      Click image for larger version

Name:	IMG_20121211_102913.jpg
Views:	1
Size:	188.8 KB
ID:	133781Click image for larger version

Name:	IMG_20121211_102755.jpg
Size:	188.9 KB
ID:	133782Click image for larger version

Name:	IMG_20121211_102904.jpg
Size:	190.7 KB
ID:	133783

Oszttom a véleményed teljes mértékben --csak még kiegészíteném azzal hogy az egész fékdob elkészítése sem igényel többet mint egy első éves esztergályos tanuló tudását , egy hagyományos esztergát , marógépet egy körasztalal .
                      Igen, ennyi az egész...

Mint mondottam volt(és mir-mur is említette korábban), meg lehet csinálni....5 mm es falvastagság, és atom fékhatás
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 11, 18:52.
                      joker, sepy és 8 további látogató kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

és egy használt- szem.autó hátsó fékdobot .-
                        Kielégítenéd a tudásvágyamat ? Minek a használt fékdob ?

Komment

Állati profin néz ki és masszív benyomást kelt az is biztos! Gratulálok, hogy ilyen pöpec dolgokat műveltek...
                          OdinHEM kedvelte ezt.
                          Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

egy hagyományos esztergát
                            Túl szabályos a felület,nem remegett a keze a tanulódnak,nem egy hagyományos"nc-n?"készült,és miféle anyagból van,hogy ilyen fényes.
                            Ha tehetném krómacélból készitenék ilyen dolgokat az örökkévalónak.
                            OdinHEM kedvelte ezt.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Minek a használt fékdob
                              --mert ha igazán jó fékhatást akarsz---- akkor az abból kiesztergált gyűrüvel meg lehet betétezni a dobot .Főleg azért mert én aluból csináltam . De a jelen estben ez igy teljesen frankó .

...annak meg nagyon örülök ,hogy valaki csinált -megmutatta-és az a véleménye mint nekem
                              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                (ma készült nálunk 1 pár a melóhelyen AJS-hez):
                                ....és gondolom valami maradék anyagból ... Azok régi jó melóhelyek .....
                                OdinHEM és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X