Segítsen valaki! Ezt hogy lehet szétszedni? Gondoltam arra hogy átfeszítem a vázon és valahogy kiforgatom belőle de túl merev. Esetleg a vázat is szét lehet szedni a hátsó résznél? Vagy esetleg lágyítsam meg valahogy a gumit? (Pl egy menet a mosogatógépben, és a hőtől annyira meglágyul hogy le lehet venni róla.) Mi a megoldás?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lengőnyereg szétszedése
Collapse
X
-
Nem bonyolult! A megoldás egy keret, amelyben az ülésgumit szépen széthúzod! Én az NSU-nál csináltam hasonlóan a PAGUSA ülésgumival. A szerszámot lefényképezném, de sajnos szerteszét vannak a dolgaim, költözködés építkezés miatt, így csak egy internetes segítséget tudok nyújtani!
Hercules-IG Tips & Technik "Pagusa-Satteldecken aufziehen"
- 3 likes
-
-
A megkövesedett ülésgumira ezt használom, mert ha nem akarom újra felhasználni, akkor nem ér annyit, hogy azzal szétvágjam a kezem, amikor esetleg megcsúszik a kés, vagy esetleg egyéb nyalánkságok történjenek. Amúgy pedig de jó vicces hangulatában van mostanában erre mindenki...köszönöm szépen. A magam részéről szerintem befejeztem az itt tartózkodást...mert én egy ilyen "állat" vagyok."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
bazsimoci
Kérlek kérj bocsánatot,itt nem szokás a durva beszólás.Szerintem nem gondoltad végig,és sietve válaszoltál.Az ugratás vicc,de van akinek más a tűréshatára,és nem mond sőt nem is gondol ijet!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nem tudom mennyire ismeri egymást a két tag? Így nem tudom megítélni , hogy belefér , vagy esetleg csak az elmegy kategóriába tartozik a beszólás.
Ha régi cimborák, esetleg személyesen ismerik egymást és olyan a viszonyuk akkor simán belefér, ha egyáltalán nem ismerik egymást csak esetleg itt a fórumon találkoztak, akkor már necces. Azért nem írom , hogy nem helyénvaló, mert a végén ott vannak a pontok és a hangulat jel. Így már lehet értelmezni ugratásnak, én legalább s annak értelmeztem volna.
Persze nem vagyunk egyformák , így lehet alapja a bocsánatkérésnek is.
wsievers!!! Szerintem is minden kép ugratásnak vehetnéd. Én nem gondoltam a Te beírásod sem komolynak, már mind hogy hanyagolod ezért a fórumot.:-((((
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyszerre csak egy gumit szabad használni, vagyis sokan nem használják fel újra a régit...van aki kidobja, van aki elégeti...
Remélem, hogy azért nem fordít nekünk végleg hátat, mert tényleg jó tanácsokat szokott adni.
(Tudom, hogy erre most nyílt egy új topic, de nem tudom hogyan lehetett volna ezt az üzenetet idézettel együtt ott megjelentetni. Valaki okosítson ki. )
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseát tudod vinni a másik témában egy új hozzászólásba
Komment
Komment