kormány-csapágyaztam. amikor csináltam a motort, nemigen foglalkoztam vele. akitől vettem, azt mondta kicserélte. most, hogy mentem néhány karikát, elég nehezen irányíthatónak éreztem a motort. tegnap szétkaptam: csontszáraz volt. alul két egyforma csésze, közte 21 db golyó -ha jól számoltam-, felül golyós-kosárban x db golyó. megzsíroztam alul felül, összeraktam, most jónak tűnik. ma megyek és letesztelem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs tulajdonosok mindennapjai
Collapse
X
-
átcseréltem a karbit. k36-os volt rajta, most a K62-es. igazából ez való rá. és láss csudát: Urunak nagyon tetszik a dolog: sokkal dinamikusabban mozog a beállítása gyerekjáték volt, nem tartott tovább 5 percnél. levegőszabályozó 1,25-re kicsavarva, síbertű középen. 25-ös keverék van benne, és alig füstöl
havaj-didzsi-bubuj van. már csak arra vagyok kíváncsi mennyire lesz torkos.
k36 polcra került
- 3 likes
Komment
-
A táblát ha eredetiségire is viszed jobb ha nem teszel rá mert baj lehet belőle! Én fényezés előtt levettem az eredetit és kis hiján feljelentettek a vizsgálók!Úgy kel hagyni ahogy vetted abból nem lesz baj mert a meglévő adatok alapján is be azonositják!
Komment
-
gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúj táblát akarok rá, mert ami van az már teljesen elkopott
Komment
-
Hali! Szerintem nem is fogsz találni ilyet! Lehet jobbban jársz,ha viszel mintát,és kevertetsz ki olyat,amilyet szeretnél. Egyébként valahol volt szó a gyári szinekről,az izs.hu szerelési fórumjába,azt hiszem. Ott is nézz körül,de úgy rémlik nincs gyári színkód,ahogy sikerült!soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egyetértek, ha viszel színmintát a fényezőnek, ki tudja kever(tet)ni a megfelelő árnyalatot. Színmintaként érdemes lehet naptól védett felületet keresni, pl. oldaldobozok/lámpatest belseje, de ha nincs ilyen, az is megteszi, ha a nap szívta fényezést óvatosan megcsiszolod.
RAL-kódot, ahogy Híres is írja, amiatt nincs értelme keresgélni, mert nagyon nagy eltérések voltak az árnyalatokban.
Komment
-
Gondolom NEOLUXal,vagy valami hasonló. Megkérdezel egy öreg fényezőt mivel fújták a Ladákat régen,az bizti tuti,és mellesleg az a legolcsóbb!
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSikeresen nekiláttam szétszedni az oldalkocsit, de nem megy a kerék leszerelése, a motor meg mindezt búsan nézi
Komment
Komment