kormány-csapágyaztam. amikor csináltam a motort, nemigen foglalkoztam vele. akitől vettem, azt mondta kicserélte. most, hogy mentem néhány karikát, elég nehezen irányíthatónak éreztem a motort. tegnap szétkaptam: csontszáraz volt. alul két egyforma csésze, közte 21 db golyó -ha jól számoltam-, felül golyós-kosárban x db golyó. megzsíroztam alul felül, összeraktam, most jónak tűnik. ma megyek és letesztelem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs tulajdonosok mindennapjai
Collapse
X
-
átcseréltem a karbit. k36-os volt rajta, most a K62-es. igazából ez való rá. és láss csudát: Urunak nagyon tetszik a dolog: sokkal dinamikusabban mozog
a beállítása gyerekjáték volt, nem tartott tovább 5 percnél. levegőszabályozó 1,25-re kicsavarva, síbertű középen. 25-ös keverék van benne, és alig füstöl 
havaj-didzsi-bubuj van
. már csak arra vagyok kíváncsi mennyire lesz torkos.
k36 polcra került
- 3 likes
Komment
-
Nekem van egy Planéta 3-asom forgalomból kivont, zöld forgalmival, törzskönyvvel, beütött AF-es vázszámmal, valódi tulajtól adásvételivel. Még nem írattam át, de a festés miatt szétszedtem az egészet, és a táblát is leszedtem róla, hogy a homokszórás és festés mindenhol jó legyen, és új táblát akarok rá, mert ami van az már teljesen elkopott. Lehet ebből esetleg probléma eredetvizsgán? Jobb ha inkább nem teszek rá semmit?A táblát ha eredetiségire is viszed jobb ha nem teszel rá mert baj lehet belőle! Én fényezés előtt levettem az eredetit és kis hiján feljelentettek a vizsgálók!Úgy kel hagyni ahogy vetted abból nem lesz baj mert a meglévő adatok alapján is be azonositják!
Komment
-
Szerintem ne nyúlj hozzá. Fölösleges keresned a bajt, senkit nem fog izgatni, ha lekopott a festés a gyári tábláról.gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseúj táblát akarok rá, mert ami van az már teljesen elkopott
Komment
-
Hali! Szerintem nem is fogsz találni ilyet
! Lehet jobbban jársz,ha viszel mintát,és kevertetsz ki olyat,amilyet szeretnél. Egyébként valahol volt szó a gyári szinekről,az izs.hu szerelési fórumjába,azt hiszem. Ott is nézz körül,de úgy rémlik nincs gyári színkód
,ahogy sikerült
!
soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egyetértek, ha viszel színmintát a fényezőnek, ki tudja kever(tet)ni a megfelelő árnyalatot. Színmintaként érdemes lehet naptól védett felületet keresni, pl. oldaldobozok/lámpatest belseje, de ha nincs ilyen, az is megteszi, ha a nap szívta fényezést óvatosan megcsiszolod.
RAL-kódot, ahogy Híres is írja, amiatt nincs értelme keresgélni, mert nagyon nagy eltérések voltak az árnyalatokban.
Komment
-
Gondolom NEOLUXal
,vagy valami hasonló. Megkérdezel egy öreg fényezőt mivel fújták a Ladákat régen,az bizti tuti
,és mellesleg az a legolcsóbb
!
Tehetnél fel képet arról,hogy miként van felfogatva a Duna váza az Izsre,ha van. Én is gondolkodok,hogy be kéne szerezni 1et,mert az én orosz oldalasom szerintem SOKKkorompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSikeresen nekiláttam szétszedni az oldalkocsit, de nem megy a kerék leszerelése, a motor meg mindezt búsan nézi
a mocinak! Köszi!
Komment
Komment