No ha venném a szimeringet az enyémet is 17szer 30asnak kéne venni cak ez ténylegesen az egyik ajkon 15 a másikon(kétajkúról lévén szó)16 mmes belső átmérőt jelent én nem lötyög stb... gyárilag a 17es szimering szűkebb, így tehát nem olyat kell venni ami gyárilag 15 ös, mert az 12-13as lesz valójában, na kavar vége...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs motorblokkok szerelése és karbantartása
Collapse
X
-
stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo ha venném a szimeringet az enyémet is 17szer 30asnak kéne venni cak ez ténylegesen az egyik ajkon 15 a másikon(kétajkúról lévén szó)16 mmes belső átmérőt jelent én nem lötyög stb... gyárilag a 17es szimering szűkebb, így tehát nem olyat kell venni ami gyárilag 15 ös, mert az 12-13as lesz valójában, na kavar vége...
Az eddigi tapasztalatok alapján tehát azt hiszem, azt a tanulságot levonhatjuk, hogy 17-es tengelyre 17-es belső átmérővel jelölt szimeringet kell vásárolni!Lemezjáték és Che kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Na végre -nem mertem elsöre-de ki van az találva-higgyétek el ,náhány mérnök meg hasonló pali az utóbbi 90 évben már kitalálták mennyire szorítson......a szimeringLemezjáték és Che kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Nos kedves tanult kollégáim,most van sz.r a palacsintába!!!Összeállítottam az öreg lányt de hanyagolja a töltést!!!Az istennek sem tudom meggyőzni hogy méltóztasson tölteni!!!.........de még az is baj hogy ahány kapcsolási rajzot nézek mind más és más!!(vagy csak a szemüvegemet cserélgetem!!)A vezeték színekkel is baj van!!!Tudna valaki valami okosat!!!Nagyon megköszönném!!!Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!!A kezetekre rá ne lépjetek!!!!
- 2 likes
Komment
-
Üdv.:
Izs.hu-n találsz infót, kapcsolási rajzokat.(külön topic épült erre a problémára). Ha nem vagy eredetiségérzékeny,akkor javaslom a dimangó MZ-ére cserélését(erről is van külön téma, momentán nekem bevált a csere, de megszakítóbütyköt és fesszabályzót is Mz-ére kell cserélni.)
Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na ezzel van bajom!!A kapcsolási rajzzal!!!Mert az a nyüves rajz még véletlenül sem értelmezhető,meg Oroszul vannak a szinek !!!Szénkefét is cseréltem lehet hogy ott a bibi?!A franc aki beleáll!!!!Gyönyörűen jár a moci és amitől legjobban féltem a váltó is jónak tűnik és ez a nyüves töltés!!!Legjobban attól tartok hogy ha elkötöttem valamit a dinamó kinyiffan!
Köszi a tanácsot Szia!Kellemes Húsvétot!A kezedre vigyázz!!!!
- 2 likes
Komment
-
én is soveny kollégától kaptam a linket. ez alapján kötöttem be a kapcsolót. egy dolog ami nem jó a rajzon: a piros nem negatív, hanem pozitív, a zöld pedig a másik fele a trafónak. hogy töltésem van-e azt nem tudom, mert még nem jár a motor, bár már beröffentettemapacsavo kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szevasz Egykomám Gyuszi!
Sajnos nincs cirill betűs billentyűzetem,de az alábbiakban szótárból felsorolom neked Orosz nyelven,de fonetikusan az alapvető szineket.Egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy segítek,de hát-ha.Mivel te sem vagy naposcsibe,-tanultál valaha Oroszt,remélem,ha átolvasod és beindul a szürke állomány,még visszacseng valami,a cirillt,meg ismerned kell.
fehér= bélüj
fekete=csernüj
piros=krasznüj
kék=szinij
sárga=zseltij
szürke=cérüj
barna=koricsnevüj
lila=lilovüj
rózsaszin=rozovij
Nagyjából ennyit sikerült kiszótározni,lehet hogy ironikusnak találod,de hátha segít.Az is lehet,hogy nem minden szint írtam le helyesen,mert már belőlem is erősen kopik ki a cirill írás olvasása.Sajnos nem fogadtam meg,a korábban gyakran emlegetett idézetet,:"tanulni,tanulni és tanulni!".
Üdvözlettel:CheLemezjáték, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
Komment
-
Egy kérdés...van különbség az egyes Izs típusok főtengelye között? (nem méretben, alakban) Csak mert nekem a vegyes kivitelű gépemben egy elvarázsolt alakú könnyítéssel rendelkező főtengely van, eddig csak a kör alakúval rendelkezőt láttam...valahogy nem ilyet vártam :S"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Norinco koma!!!Itt a bammeg mert én is ez után kötöttem be!Mondjuk ez 3 .asé!Az ugyan az mint a 2-s?!Lehet hogy az új szénkefe?Hogy a macska rúgja meg!
Che komának! Mi az az orosz?Meg hogy ciril,meg tanulás,meg szürke állomány,meg szótár,meg naposcsibe,meg hun a ződ mer nekem itt van egy ződes madzag?!Csak erre lennék kiváncsi!!!Kellemes locsolódzást!!!A kezedet tarsd a zsebedben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komment
-
lehet, hogy csak szerszámot cseréltek. egyébként az enyiméi likasak voltak, műanyag dugóval. valahol olvastam, hogy ezeket a likakat be szokták utólagosan is dugózni, mert kedvezőbb az elősűrítés minősége. lehet rájöttek a mérnökök, hogy ha így alakítják ki sonkát, akkor nem kell dugózni. viszont a karter belső térfogata így nagyobb marad... mikori a gépszerkezet?
nézd mit találtam NekedUtoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 ápr. 07, 13:36.
Komment
Komment