Nah előszedtem ismét a 634 est. 2 fél nap meló után folyamatos működésre bírtam. Gyújtásoldali szimmering csere volt. Viszont jó gyújtásbeállításnál, iszonyat nehezen indul, és ha elindult teljes gáznál kb. 3000-es körülbelüli fordulattal megy, ha visszaengedem a gázt, azonnal leesik a fordulat, és nehéz visszatornászni. A súbertűt már mindenhová tettem, de mintha jobb lenne ha emelem.
A karbiban kínai felújítókészlet van, ettől vártam a csodát, de a nem jött el...
Még megpróbálom meggyűrűzni, mivel keveslem a kompressziót is, nár az a 26 ezer km ezt nem indokolná...
Az előző gazdája is szenvedett ezzel, egyszer ki is gyulladhatott, mivel a légszűrőház meg volt olvadva, és kissé meg vannak pörkölődve a vezetékek is.
A karbiban kínai felújítókészlet van, ettől vártam a csodát, de a nem jött el...
Még megpróbálom meggyűrűzni, mivel keveslem a kompressziót is, nár az a 26 ezer km ezt nem indokolná...
Az előző gazdája is szenvedett ezzel, egyszer ki is gyulladhatott, mivel a légszűrőház meg volt olvadva, és kissé meg vannak pörkölődve a vezetékek is.
Komment