Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 fulladás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még megpróbálom meggyűrűzni, mivel keveslem a kompressziót is, nár az a 26 ezer km ezt nem indokolná...
    Az én bordóm előttem két tulaj...10-en ezernél már nem volt tűgörgős ezer km-enként hajtókarpersely csere volt,gyürü csere,mégis imádtam és ezerenkénti gyújtásállítással megbízható volt!!Azt a motort nem dobálja a szél nem lassul az emelkedőn nem gond a két személy és nem pobléma ha elengeded 100nál a kormányt....

Ja és a ladások levették a távolságit,ha én mentem elől!!!!
    Fergusson, zahi és 4 további látogató kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az előző gazdája is szenvedett ezzel, egyszer ki is gyulladhatott, mivel a légszűrőház meg volt olvadva, és kissé meg vannak pörkölődve a vezetékek is.
      a megégett vezeték képes csodákra. pl könnyen törik! és nem csak a szigetelés!!!
      Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Ha elindul keveréktől függetlenül nem füstöl nagyon? A kuplung oldalon mikor volt szimmering cserélve? Az erő vesztés ezért is lehetséges persze ez csak feltevés.
        emu kedvelte ezt.

Komment

Gyertyacsere ??? Gyertya ü.a. nedves???, gyertyahézag, megszakító ??? , kondi ???, Falslevegő mustra féktisztítóval ??? , fordulatot hogy ejti vissza ??? , mindkét oldal egyszerre füstöl ??? Légszűrő nélkül ??? Karbit esetleg régi kromofágba , vagy az erősebbik nitróba beáztatás után kimosni ???Tű középre , levegő másfél ki -bentről , alapjárati két fordulat ütközéstől (csak kezdésnek ...) , Üzemagyag friss ??? Esetleg másik karbi ??? Kipufogó nincs eltömődve ???
          Miért kicsi a kompresszió ? Mérted ? Egész pontosan mennyi ??? Gyűrű nincs esetleg letapadva ??? Labirint ?
          Bocs, csak gondolkodtam rajta ...
          madorka, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Igen ilyenkor szokott az ember fia többnapi bosszankodás után egy bagatell hibára akadni.
            wsievers és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Járt, meg minden, de nem tudtam úgy beállítani, mint a sajátját.
              A pannóniánál mivel könnyen hozzáférhető a karbi próbákat a kis traktoron csináltam egy idő után az alap beállításokkal már ment is és mikor az utcaira tettem csak finomítani kellett!Ha nem jó a czn-nem jó a jawa-ra sem....próbáld visszatenni az eredeti fúvókákat.De könnyű másnak tippeket adni,fullad a motorom mintha nem kapna anyagot
              sepy és zahi kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hogy érzed ? Sokall , (négyüteműzik) vagy kevesell (elfogy ,legyengül , nem forog tovább) .... Talán egy másik karbi felépítése sokat segítene a dolgon . A leírtak alapján a gyujtás O.K. , A gyertya nedves , valószínű sokall (főfuvóka , úszószint -csak azért is , attól hogy nem állítható , még lehet sz@r...- súber ?) . Nem lehet hogy a súber h. letörés ennél a karbinál más mint a többinél , és te nem azzal a súberharangal próbálkozol mint ami kéne ....
                Mi a 250-es ETZ karbival (BVF 30 N2 ) egész jó eredményeket értünk el , igaz az alacsony légsebesség miatt 160-as főfuvit kért .
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

LEhet egy kissebb teljesítményű motoré a karbi ugy emlékszem a karbik egyformák a jawánál,elképzelhető,hogy valaki tévedésből vagy véletlenül elcserélte

Komment

Egy pár adat: karb.: Jikov2926 SBDb.Főfúvóka: 112.Ürejárati:55. Előgyújtás:2,8 mm. Prim. lánc 64 szem. Szekunder:1/2"5/16"- 126 szem. Első villa:lengéscsill.olaj+mot. olaj 1:1 arányban 120ccm/ 1 csillapító.Hátsó: 47ccm. csak lengéscsill. olaj. Sebv.:PF90 olaj és 1,2 L. Gyertya hőérté:220-240. Forrása a Kerskedelmé Műszaki Szolgálat Kézikönyve!

Komment

Én első körben kipróbálnék egy másik karbit .... Egyébként már írtam is soxszor , hogy nem szentírás a gyári méretek a fuvókáknál . Fúvóka-dörzsár van , ... fúvóka kalibráló gondolom szintén. Miből gondolod hogy az alapjárati nagy ? Nem tudod a levegő csavarral beszabályozni ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X