Hello jawa cz 175 1968 ashoz keresek kapcsolási rajzot illetve segítséget:
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
jawa cz 175 elektronika
Collapse
X
-
Kedves Rodger!
Az általad feltett kérdésre már van válasz a fórumon,-ugyanebben a rovatban,csak meg kell keresned!Találsz kapcsolási rajzokat és olyan kapcsolási rajzot is,ahol láthatod a vezetékek színét.
Főoldal>Fórum>Szerelés,felújítás>Szerelési kérdések>Jawa motorok szerelése ,valahol itt megtalálod a választ.
Nem írtad meg pontosan,hogy a CZ 175/450 típusról,vagy a CZ 175/477 különolajzós típusáról van szó.Úgy tudom,de azért ebben nem vagyok biztos,hogy a 477-est 68-ban kezdték gyártani,legalábbis a neten így silabizálható ki a típus évfolyama.
Amiben biztos vagyok,hogy a 450-nél az akku pozitív sarka van testelve.
Üdvözlettel:Che
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA trafót próbáltad már cserélni?
Szóval ,végig kell ellenőrizni az áram és a test útját:ez az alap !!!!Lemezjáték, Rodger25 és 3 további látogató kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
Ne csak olvasgass mert mostanság igen lapos a Fórum sokszor én is csak lapozok mert túl sok kezdődik a nick nevemmel. Nem úgy éreztem mint ahogy sikeredett az ábrázat! Mi újs a gépeddel? / CZ re gondoltam ?/ Gondolom a Hörbi teszi naponta a dolgát.? Ez gondolom sokunkat érdekel. Vannak itt ki hasonló projektben vannak idő hiány miatt elveszve. Egy viszont jó az én volt gépem jó kezekbe került és most szebb mint új korában dícsérve Kvaga barátom keze munkáját igaz nem tette közkincsé a fotóit!
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz én volt gépem jó kezekbe került és most szebb mint új korában dícsérve Kvaga barátom keze munkáját igaz nem tette közkincsé a fotóit!
- 3 likes
Komment
Komment