Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa CZ 175 type 450 váltó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    úgy megharagudott,hogy megijedtem.....
    Látod, látod ilyenek vagyunk: nincs egy hete, hogy meghívtál a műhelyedbe, most meg má szemtelenkedek.. ...de tanultam is!

Komment

Sajnos eddig nem tudok fejleménnyel szolgálni, endurozás közben sikerült le sérülni és nem tudok most így sajnos szerelgetni, de pár nap és kiderül hogy akkor egy eszköz segítségével fel tudom-e tenni. méret probléma elvileg nem lehet (aztán ki tudja) 60x2 direkt le is lett mérve az új is és minden oké. természetesen ki van támasztva és a tő csavarok a helyükön vannak. ha valami rendesen össze nyomja a gyűrűket akkor szerintem nem lesz baj és utána rendesen menni fog, mert a váltó így most egyelőre jónak nézz ki.

Komment

Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        nem tudok most így sajnos szerelgetni,
        ...látom, aludni se!

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ...látom, aludni se!
          Ja nem, Csak sulis beadandókat kellett csinálnom, és sokszor nagyon elhúzódik a dolog. A sérülésekkel való alváshoz hozzá szoktam mert ez egy ilyen sport

Komment

Sziasztok! Nagy Update, a gyűrű méret nem volt jó amit küldtek ki lett cserélve sokkal könnyebben rá ment blokk össze minden a helyén, nem indul gyerta ki nézzük meg, hát nincs szikra úgy hogy eddig volt, na akkor mi lehet? Másik gyertya még mindig semmi. na jó akkor mérjünk rá multi méterrel, hát semmi sípolás. gyertya pipa ki vesz rá mér, semmi. hozunk másikat oké azzal egyből sípol. De szikra továbbra sincs. rendesen rá mértünk és ha probáljuk be rúgni akkor a gyertyába megy fel áram, mert ha csak simán kézzel le nyomom kap 3 voltot de semmi szikra. Ötlet hogy mi lehet neki a gond? Fontos hogy ugye képek alapján meglett állapitva hogy mustang gyújtás van rajta. de eddig jó volt vele, most mégse adja a szikrát.

Komment

Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              de eddig jó volt vele,
              De szétszerelted az egészet,úgy gondolod,hogy ha visszacsavarozol mindent , akkor úgy lesz mint előtte? Felejtsd el !

Mindent alaposan megtisztítani,beállítani a hézagot,előgyújtást,mivel bontva volt:emiatt minden elmozdult,minden vezetéket jól rögzíteni és akkor megbízhatóan lesz szikra és akkor amikor kell !
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Most már tiszta nyugodt fejjel én is előgyújtásra tudok tippelni, meg gondolni, de olyankor ez nem volt bennem. De eleinte 1-2x volt szikra neki aztán semmi azóta.

Komment

Sziasztok! Ma hogy volt rá időm. Probálkoztam a gyújtás beállitással, de nagyon a feladásnál vagyok mert az istenért sem akarja az igazat. Valaki le tudná írni hogy pontosan hogyan kell? Meg mi is az ami pontosan kell vagy kéne hozná? Kiskunfélegyháza környékén valaki tudna valakit aki ebbe tudna segíteni?

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
                    Ez elég jó leírás: https://czetka.eoldal.hu/fenykepek/s...engeres.-.html
                    Annyi, hogy én 2,7-3,2 mm közzé állítom az előgyujtást a 350-esen. A löket itt is ugyanaz, szóval javaslom, hogy ugyanígy tegyél. Hézagmérő, próbalámpa, indikátor óra legyen. Ha nincs indikátor óra, tolómérő is megteszi, durva saccoláshoz.

A Mustang gyújtással is ugyanez a meccs, attól nem változik az előgyújtás mértéke.
                    Ezt amint motor közelbe leszek megpróbálom! Ilyen pontos leírást nem találtam sehol, és itt látszódik rajta minden ami kell. Elvileg minden van ami ehhez kell, gyakorlatilag meg majd kiderül.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X