sepy eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa CZ 175 type 450 váltó
Collapse
X
-
A mai nap folyamán voltam 4 üzletbe és interneten is rengeteget nézelődtem. Boltba nem kaptam és neten sem találtam 60 x 2-es dugattyú gyűrűt. Esetleg valakinek van, vagy valaki tudja hogy kinek van feleslegese? Vagy ötlet hogy még hol nézzem meg?Utoljára szerkesztve a következő által: Pepe; 2021 ápr. 02, 12:31.
Komment
-
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése60 x 2-es csapágy gyűrűt
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát, ha tényleg csapágy gyűrűt kerestél...Jankó51 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Eddig össze rakva a blokk amennyire csak lehetett, most már a dugattyú gyűrűkre várok illetve karburátor bakelit és tömitésre várok aztán mehet fel a henger és a henger fej is. Szóval mostani hosszú hétvége után remélem szerdán megkapom a csomagomat és akkor legkésőbb csütörtökön kiderül hogy akkor most jó lesz e vagy sem.
- 4 likes
Komment
-
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEddig össze rakva a blokk amennyire csak lehetett, most már a dugattyú gyűrűkre várok illetve karburátor bakelit és tömitésre várok aztán mehet fel a henger és a henger fej is. Szóval mostani hosszú hétvége után remélem szerdán megkapom a csomagomat és akkor legkésőbb csütörtökön kiderül hogy akkor most jó lesz e vagy sem.
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBoltba nem kaptam és neten sem találtam 60 x 2-es dugattyú gyűrűt. Esetleg valakinek van, vagy valaki tudja hogy kinek van feleslegese? Vagy ötlet hogy még hol nézzem meg?
Komment
-
Köszönöm. Eddig nem próbáltam mert ugye nincs össze rakva teljesen és így nem akarok vele váltani mert tudtommal nem tesz jót neki.
Illetve köszönöm a gyűrűket de fordulat motorkerékpár oldalon találtam. Igaz kicsit drágább de már meg rendeltem. Plusz tömités készletet is sikerült vennem onnan melléUtoljára szerkesztve a következő által: Pepe; 2021 ápr. 04, 07:30.
- 2 likes
Komment
-
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEddig nem próbáltam mert ugye nincs össze rakva teljesen és így nem akarok vele váltani mert tudtommal nem tesz jót neki.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2021 ápr. 05, 22:01.
- 5 likes
Komment
-
Én ilyen esetben kikapom a főtengelyt, és csak a blokkot rakom össze váltóstól, tömítés nélkül. A tengelyeket 0-ra hézagolom. Így ki lehet próbálni a váltót. Összerakás után a papírtömítés fogja adni a megfelelő hézagot, ha rendesen össze van rakva a blokk. Jawánál-Czetkánál fontos a váltóalaplap csavarjainak lebiztosítása. Ha még nem volt, a karmoskapcsoló rugóit felcserélem egymással( újat nem veszek, mivel az új utángyártott hosszabb, mint a gyári, és le kell belőle vágni)."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ilyen esetben kikapom a főtengelyt, és csak a blokkot rakom össze váltóstól, tömítés nélkül. A tengelyeket 0-ra hézagolom. Így ki lehet próbálni a váltót. Összerakás után a papírtömítés fogja adni a megfelelő hézagot, ha rendesen össze van rakva a blokk. Jawánál-Czetkánál fontos a váltóalaplap csavarjainak lebiztosítása. Ha még nem volt, a karmoskapcsoló rugóit felcserélem egymással( újat nem veszek, mivel az új utángyártott hosszabb, mint a gyári, és le kell belőle vágni).
Komment
-
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKi hogyan szokta megoldani a henger vissza rakását
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn ezzel csináltam (gyenge kivitel, de működött) a kerülete nyilván vmivel kisebb, mint a dugó kerülete. Nagyon fontos, hogy a hengert úgy forgasd el (a rácsúsztatás előtt), hogy a gyűrű-végek ne akadhassanak el egyik nyílásban sem. A pannóniás könyv úgy emlékszem 30 foknyi elforgatást ír, de talán jobb a 180 fok. Elforgatás ügyben inkább várd meg egy profi véleményét.
Komment
-
Pepe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem gondoltam volna hogy ennyire fog minket szivatni 3 gyűrű..
Komment
Komment