Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jawa 350 638 hátsó teleszkóp javítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jawa 350 638 hátsó teleszkóp javítás

Üdv:segítséget szeretnék kérni jawa 638 hátsó teleszkópom mind a kettő szétesett és nem tudom összerakni,ha valaki tudna egy robbantott rajzot küldeni ami jól kivehető küldeni vagy valami más módon segíteni,hogy össze tudjam rakni őket megköszönném.
    franyo

Remélem ez elég lessz:
    Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	1
Size:	165.1 KB
ID:	134790Click image for larger version

Name:	2.jpg
Size:	178.8 KB
ID:	134791Click image for larger version

Name:	3.jpg
Size:	178.2 KB
ID:	134792
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 08, 14:46.
    supermax, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

franyo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Üdv:segítséget szeretnék kérni jawa 638 hátsó teleszkópom mind a kettő szétesett és nem tudom összerakni,ha valaki tudna egy robbantott rajzot küldeni ami jól kivehető küldeni vagy valami más módon segíteni,hogy össze tudjam rakni őket megköszönném.
      franyo
      Hát ez úgy látom nem jött össze,kaptam egy választ de az nagyon kevés ahhoz amit kértem én a hátsó teleszkóp "teljes részleteire kiterjedő pontos rajzot kértem.
      Franyó

Komment

Szia Franyó!

Légy erős, ez pontosan a hátsó teleszkópot ábrázolja. A robbantott ábrával sem jársz jobban, mert ott is ugyanennyi alkatrészt kell összerakni.

Javaslom, hogy írd be a keresőbe a JAWA, CZ, teleszkóp, hátsó keresőszavakat és itt a fórumban előjön az összes találat. Én már fárasztottam Wsieverst azzal, hogy hogyan kell szétszedni. Neked egyszerűbb a dolgot, hiszen össze kell rakni. És akkor úgy kell kinézzen, ahogy az ábrán látod.

Üdvözlettel: CZsolti
        supermax kedvelte ezt.

Komment

franyo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          teljes részleteire kiterjedő pontos rajzot kértem
          Le akarod gyártani? O.o

Click image for larger version

Name:	18.jpg
Size:	74.9 KB
ID:	137850
          supermax kedvelte ezt.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Szia Franyó!

Légy erős, ez pontosan a hátsó teleszkópot ábrázolja. A robbantott ábrával sem jársz jobban, mert ott is ugyanennyi alkatrészt kell összerakni.

Javaslom, hogy írd be a keresőbe a JAWA, CZ, teleszkóp, hátsó keresőszavakat és itt a fórumban előjön az összes találat. Én már fárasztottam Wsieverst azzal, hogy hogyan kell szétszedni. Neked egyszerűbb a dolgot, hiszen össze kell rakni. És akkor úgy kell kinézzen, ahogy az ábrán látod.

Üdvözlettel: CZsolti
            Szia Zsolti
            Hidd el én már nagyon sok helyen kerestem de olyan részletes rajzot amilyen kellene nem találtam,időközben Vsievers is küldött egy ábrát azzal a kérdéssel hogy talán le akarom gyártani? Nem csak helyesen szeretném összerakni már összeraktam nem úgy működik ahogy elő van írva ráadásul az egyik egy picit engedi az olajat.Nem a szét szedéssel és az össze rakással van gondom azt önerőből rajz nélkül is meg csinálom,hanem a legbelső részében van ha jól emlékszem vagy 6db kis lemezke ami az olaj áramlását szabályozza,na ennek a sorrendjét nem tudom.
            Üdv:Franyó

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X