Segítségeteket szeretném kérni mert meg ártott a dícséret a gépemnek. Az este haza jöttem és reggel nem indult, eltünt a feszkó az akkuból. Töltés után kiderült beragadt és nem mindíg oldott ki a fék lámpám. Szeretném megtudni ki hogyan helyettesítette, nézegettem és azt tudom a későbbi tipusoknál már a húzós kapcsolót építették b e,ez még az a fajta ami a fék tengely végére van szerelve. Valami iparos megoldás kellene. Várom és köszönöm segítségeteket. Üdvözlettel: Sepy.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
CZ 175 Sport Féklámpa helyettesítés!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném megtudni ki hogyan helyettesítette
De mi a baj a gyárival? Eltört a műanyagja? Egyéb esetben csak be kell állítani.
Remélem tudod, hogy állítható...egy csavar oldása után lehet forgatni a helyén."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
-
Helló Fiúk! Köszönöm gyors reagálásotokat.A probléma a kapcsolóval : oxidáció miatt tőbe letört az egyik vezeték, belül viszont spec. forrasztás van rajta gyárilag amit nem tudtam megvalósítan és popszegecs , csavar segítségével operáltam de hely szűke is van ott. A műtét sikerült csak a beteg nem bírta tovább. Nekem mindaz mit wsievers tanácsoltál a bal oldalon van,de értem a megoldást Természetesem ismerem a régi állítási lehetőségét mert cserélni kellett benne csavart is mert a rozsda úr intézkedett. A csúnyábbik talán stabilabbik megoldást fogom választani. Az 1000 ft.Köszi Sepy. Zsolti a beígért képet várom tisztelettel.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem mindaz mit wsievers tanácsoltál a bal oldalon van
Én szeretem a forgó féklámpakapcsolót...kuriózum a maga nemében, igaz hogy sz@r, de legalább szép.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 máj. 27, 12:12."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment