Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 6V gyújtás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kici.ócó és teszi a dolgát!
    Csináld meg ugyanezt egy jawával
    apacsavo kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Azért egy generátoros motor más tészta.Dinamó esetén / Jawa-Cz / abból a 4Ah. akkuból 2 db az ajánlott.Én kevésnek találtam a 4 Ah. igaz nálam villogó is van bár az Ledes.Nekem is produkált hasonló jelenségeket akkuimat át kell néznem mert lehet,hogy kezd megártani neki a dícséret és valamelyik kezd elszállni. A napokban én is jöttem úgy haza,hogy világítás lekapcsol mert gyújtásra kevés volt a feszkó.
      CZsolti és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Csináld meg ugyanezt egy jawával
        Eddig még nem volt ilyen gépem! Öregségemre meg már van elég bajom!(Minek a Dunába vizet hordani?!)
        Bocsi a nyelvöltésért!Nem személyes!Csak a témának szól!
        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 máj. 07, 09:29.
        Fergusson, sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Eddig még nem volt ilyen gépem!
          Nekem igen!
          Igencsak fohászkodtam,mikor gondok voltak az aksival.Az mz az egy más tészta,viszont igy is szerettem.
          Csak a témának szól
          Tudom,és azt is,hogy elnézed a beszólásaimat harag nélkül
          Fergusson kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Huh, de rég voltam erre. Köszi, értettem a hozzászólást, csak írásban nem jön át rendesen a hangulat, a hangsúlyok, stb. A smiley nem véletenül volt az írás végén. Szóval nincs harag, a korábbi kommentben is csak leírtam a tényeket.
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Huh, de rég voltam erre.
              Hát igen...! Ez még a székelyeknél is dobogós reakcióidő. (máj.05->jún.20.)
              Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X