Közlemény

Collapse
No announcement yet.

CZ 175 (477) Sport matrica szettet keresek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

CZ 175 (477) Sport matrica szettet keresek

Valaki nem tudna gyártani vagy eladó matrica szettet a tankhoz illetve az akksi fedélre és az olaj tartályra?

Szia itt egy link:
    STICKER SET JAWA
    a dolognak annyi a szépséghibája hogy az eredeti alufóliára volt nyomva, ez meg ott ahol a fényes rész látszik az eredetin , ott ezüst.
    A Sesamoto-nál láttam korábban olyat mint a gyári ,de most nem találtam meg.

Komment

Na ez engem is érdekelne. Bár én legszívesebben valahogy úgy fényeztetném a tankot, hogy az eredeti, jó állapotú matrica maradjon meg rajta, szerintetek ez kivitelezető?

Komment

Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szia itt egy link:
        Köszönöm én is a linket. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a tankról valahogy le lehet-e szedni az eredeti matricát? Én gondoltam arra, hogy elkezdem hajszárítóval melegíteni és akkor talán lejön. A matrica teljesen rendben van, csak a tankot kell újrafesteni. Ezért szeretném az eredetit megtartani.

Sajnos ezen a linken nem is találtam ilyet.

Ilyen tankom van nekem is, csak piros betűs a felirat: Click image for larger version

Name:	Benzintank.jpg
Views:	3
Size:	17.7 KB
ID:	133270

Köszi előre is.
        Attached Files

Komment

Kedves CZzsolti!

Gyakorlatilag igen,de nagyon óvatos eljárást kíván.Nagyon óvatos melegítést és lassú lehúzást.Megfigyelésem szerint,általában van a matrica valamely szélé olyan hely,ahol talán nincs úgy odatapadva,ott érdemes elkezdeni.

A lehúzott matricát ,célszerű egy üveglapra,közvetlen a lehúzás után felragasztani és ott szépen elparkol,a következő felragasztásig.A lehúzás után,szokott még annyi ragasztó maradni,a matricán,hogy az feltapad az üveglapra.

Üdvözlettel:Che

Komment

Meg lehet próbálni a motormatrica.hu oldalon, nekem jó tapasztalataim vannak!

Komment

Köszönöm mindkét választ. Előbb megpróbálom a lehúzást, hiszen a festés miatt azt úgyis meg kell csinálni. Ha nem jön le szépen, akkor jön a www.motormatrica.hu
              Kíváncsi vagyok, azok hogyan és mennyivel "húznak le."

Komment

Ne aggódj, nem húz le! De előbb mindenképp csinálj egy jó fotót a matricáról, lehetőleg mellétéve egy mérőszalagot is!

Komment

szia itt egy másik link:
                  http://www.ceskemotocykly.eu/CZ-487--bocni-polep-nadrze--levy-%284723902500%29,879.html

Click image for larger version

Name:	PB061581_m.jpg
Views:	2
Size:	4.0 KB
ID:	133278
                  Attached Files

Komment

Tisztel Társaim! A Veterán Aprón találkoztam a névvel: Maár László Tel.:30/8386376 én ott láttam munkáit pld.Simson matricák és én profiknak találtam őket ,hátha jó a tippem. Üdvözlettel / Jó gyujtást./ Üdv. Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X