Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mi a véleményetek a Czetka 175-ről?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wsievers : semmit nem túrtam rajta , minden gyári volt.
    Czeki : nem tudom mire gondolsz a pepita oldallal , de a tank oldalán nem volt semmi pepita. Középen futott végig egy pepita matrica
    sepy, emu és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nem kell sokat túrni rajta és hidd el veri a 250-es szintet.Tartósan bírja hiszen a főtengely csapágyat a váltóból keni nem a keverék. Én a bejáratás végét gondoltam mikor kötözködtek velem és kiforgattam 110-nél tettem a 4.-et igaz jelzett ,hogy nem tetszik neki. Szorosra volt fúrva / 0,03 mm/ és ennél kevés a 3000 km. Ez is bizonyság ha rendes gépmunkát csinálnak gondolok itt a fúrás utáni gondos hónolásra akkor nincs gond és nem kopik úgy mint a " szomszéd mondta". Én nagyon szeretem az üzembiztonsága pedig rajtad múlik. Ha tisztességesen rendbe teszed megbízhatsz benne. Ha sendrián munkát végzel akkor mindegyik megbízhatatlan lesz. Kivétel egy anyag fáradás vagy hasonló eset mely nem kivédhető. Az üzemanyag keverési arányra nagyon vigyázni kell!!!Nem szabad a mai csoda olajokra hagyatkozni az 1:30 az annyi ma is!
      RedBull477 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Valahol megvan a fénykép apámról, Miskolc belvárosában 140 km/h, 175-ös Czvel valamikor a 70 es évek közepén...

Nem szabad a mai csoda olajokra hagyatkozni az 1:30 az annyi ma is!
        Már ha nincs olajszivattyú...
        Lehet, hogy én meg lefele bővitem a gépparkot sepy...
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 31, 18:21.
        sepy és RedBull477 kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha már CZ 175-nél tarunk. Ma kaptam ajándékba egy 76 éves motort. Szeretném felújítani (persze iszonyat meló lesz).
          Minden segítség jól jönne, mert nem vagyok még motoros.
          Honnan a bánatból lehet alkatrészeket szerezni hozzá?

Köszi a segítséget!
          Click image for larger version

Name:	DSC_0104.jpg
Views:	2
Size:	206.1 KB
ID:	143016
          Egon
          sepy, és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Te jó ég, nincs ebből még egy ott, ahol ez volt? Szuper! Gratula és sok kitartást, szerencsét, némi készpénzt hozzá stb.

Komment

Nekem nem ment 110-et , én inkább máshol használtam
              Click image for larger version

Name:	ffn000165.jpg
Views:	1
Size:	190.5 KB
ID:	143017Click image for larger version

Name:	karesz-jav copy.jpg
Views:	1
Size:	105.9 KB
ID:	143018

Ja és gratula Egonnak, oda én is szívesen elmennék ahol ilyet osztogatnak

Komment

Szép a vas. Ilyen projektbe szivesen belevágnék. Sok szerencsét hozzá! Esetleg eladó?

Komment

Köszi a képeket,jól karcint a kipuff. Szép állapotú volt a géped és bizonyság sok mindent kibírt és kibir még ma is a tipus. Azért egy ilyen Cz osztogatásra én is sorba állnék még fagyban is! Milyen hatalmas márkákat igéző a váz rendszere!?.

Komment

Milyen hatalmas márkákat igéző a váz rendszere!?
                    Ha arra gondolsz, kortársa a Bmwnek, és a Zündappnak.

én inkább máshol használtam
                    Mintha a 350 es lánckereke lenne hátul...Nagyobb mint a széria, így képről.

Honnan a bánatból lehet alkatrészeket szerezni hozzá?
                    Csehország. Ott kapsz, brnoi börze vagy nézegesd a cseh webshoppokat.
                    Itt is van pár dolog:
                    http://etovar.cz/en/16-cz-prewar-motorcycles?p=2
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 nov. 12, 09:05.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha egyszer készen lesz szeretném megtartani. (persze kellene hozzá jogsi is, meg a papírok sincsenek még rendben. Az öreg azt mondta ez 62 körül nem volt olyan fontos....)

- - - Updated - - -

Én is találtam egy internetes shop-ot, ahol rengeteg minden kapható, és az árai is elfogadhatóbbak:
                      http://www.motoren.sk/

Komment

Köszönjük a linket. Így elérhető innen közvetlenül: Motoren - Renovácie motocyklov JAWA a ÄŒZ, predaj nahradnͽch dielov - Motoren

Komment

Kedves Attii! Még ki lehet fogni jobb állapotút is. Nem biztos,hogy érdemes egy rossz állapotúra rengeteget költeni, papír nélkül meg semmit hacsak nem a mezőn fogsz motorozni de lassan ott sem lehet papír nélkül.Szoba dísznek pedig fiatal.

Komment

Ez gyonyoru,en is most dolgozom CZ 175 evjarat 1937,sokal roszab alapotban talaltam ra egy padlason,ha tudok segiteni szivesen megteszem,Slovakiabol vagyok,Parkany/Esztergomal szemben/.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X