Az indikátor órába erre a célra jó a normál kerékpár küllő, megegyezik a menete. Az úszó pedig normál használatban nem horpad be, igaz nekem is van deformált az előző használatokból. Evvel kapcsolatban egy észre vétel: oldal sztenderen volt mikor nekem is túlfolyt a karburátor ha nem válas a tűszelep akkor ha van több úszó / nekem volt/akkor tolómérővel mérve a leghosszabbat építettem be és tökéletes lett. Vásárláskor érdemes mérni mert sajnos az újnak mondott sem egyforma hosszúak . Épp úgy mint az után gyártott súbert is mérni kell mert én vettem már + 0,7 mm es ovalitással rendelkezőt is./ Madein China/
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250/559 restaurálás
Collapse
X
-
szerintem, akkor hallható kottyanó hang a fhp körül, ha kopott a dugattyúcsapszeg, a csapszegpersely...
elvileg, ha a szerelő kicserélte a dugattyú csapszeget (persze újra), cserélte a csapszegperselyt, amit finoman dörzsárral illesztett a csapszeghez, valamint az új dugattyúhoz fúrták+hónolták a hengert, ilyen hang nem fordulhat elő
- 2 likes
Komment
-
forgattam a tengelyt, mintha kottyanna a dugó. Elvileg aki összerakta nekem az mindent kicserélt, és a dugót is az adta aki fúrta a henger.
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan az alján 6 db csúcs, annak a hegye lyukas.
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el
Komment
-
Szerintem próbálj meg képet küldeni. (vagy tegyél rá egy másik sapkát , ha azzal is hallod , más lehet a bibi ) Bár ha így van ahogy írtad , túl sok benzin nem jut a karbiba !
- - - Updated - - -
belső felére nem fúrtak jukat...Lemezjáték, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
Amit pontozóval ütnek, az csak lyuk.
Egyébként valóban nem látni (lyukat ) " anyagfolytonossági hiányt " egyik általad említett helyen sem . Esetleg egy köszörűvel , nem lehet előidézni ???? Sok kárt nem okozna vele .Lemezjáték és dkari kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Ha emlékezetem nem csal,a levegőt a külső részen kapta véletlenül jó lett e bordázat illesztése.Furj egy kb2m/mes jukat a belső oldalon a gumiperem melletti kiemelkedésre utána szellőznie kell!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment