Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ ETZ 250 Henger és dugattyú

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm a válaszokat. Meglátom mit tehetek. Először is remélem hogy ír az eladó és tudok vele valamit intézni. Utána jön az esztergályos.

Komment

csak tátott szájjal nézem ezt a sok praktikát !!!

Nekem is van egy : el szoktam vinni egy erre szakosodott emberhez . Aki már 30 éve folyamatosan bizonyít ...
      sepy, pasetta és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

De ez így túl egyszerű.. így nincs is miről beszélgetni.
        Titus, mátéapu és zahi kedvelte ezt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          De ez így túl egyszerű.. így nincs is miről beszélgetni.
          ...így , meg majd lesz !
          sepy és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

az én elképzelésem szerint kell egy jó minőségű dugó / nem magyar/ a legközelebbi fúrás méretű és ehhez fúrni a hengert: én nem faragnám a dugó átmérőt mert az elveszti az alakját.
            Titus és zahi kedvelte ezt.

Komment

zolle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Meglátom mit tehetek. Először is remélem hogy ír az eladó és tudok vele valamit intézni. Utána jön az esztergályos.
              Eszembe jutott a lényeg!
              A dugó kúpos és ovális...felül egyértelmű a tizedes hézag,persze gyűrű nélkül billeg,olaj nélkül laza..Valószínűleg túlparázod !

A tolómérőnek nagyon-jónak kell lenni egy 0,05-től pontosabb méréshez,persze tudni kell használni is...Lényeg a dugó szoknyája és a henger közé befér a hézagmérő,és máris pontosan van mérve !

Akinek nincs hézagmérője az úgy sem rak össze motort(remélem)mert ha nem hézagol ,akkor a dugóhézag,és a derkszögeléssem számít !!!!
              sepy, movisz és 2 további látogató kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                egy jó minőségű dugó / nem magyar/
                Már Magyarban is van jó.. de azért egy gyáriban esetleg németben én is jobban bízom.
                sepy kedvelte ezt.

Komment

Az nem a Bé betűs nöi nevű márka?

Komment

Az nem a Bé betűs nöi nevű márka?
                    Abból is építettem be párat. Nálam rövid ideig "jártak" de panasz nem volt rájuk, s azóta nem hoztak vissza egyet sem. A fele árú indiai kb ua külsőleg, s pengeted... kb ugyanúgy csilingel. Jelzem: hosszabb távú tapasztalatom nincs a gyártmányokkal.

Komment

Sajnos a Sport Cz-m az indiai csodával lett össze rakva már kétszer sikerült a ragadás határon hajtani. Nem a bejáratás időszakában. Igaz azóta nem szedtem szét de Kvarda barátommal majd konzultálok mert egy Cseh dugót szeretnék bele rakni csak nem tudom hányadik fúrásra készült a henger.

Komment

csak nem tudom hányadik fúrásra készült a henger.
                        Kiderülhet az gyorsan..

Komment

Kiderülhet az gyorsan..
                          Csak úgy mint én...egy kis jó idő, egy kis gyilkolás :és leszakadt a dugattyú-szoknya.....Viszont felkerült a régen várt,másik henger....
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Csak úgy mint én..
                            No erre nem gondoltam.. Sanyibarát beszerez egy hengert.. rendbeteszi.. s amikor kell akkor hipp-hopp.. húzhatja a bajszát tovább. Különben+ kell piros csík + ezüst betét a tankra?

Komment

[
                              Különben+ kell piros csík + ezüst betét a tankra?
                              Szeretném .....! Szerinted már nem festettem volna le,ha nem lennének eféle igényeim?

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X