Köszönöm a válaszokat. Meglátom mit tehetek. Először is remélem hogy ír az eladó és tudok vele valamit intézni. Utána jön az esztergályos.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ETZ 250 Henger és dugattyú
Collapse
X
-
...így , meg majd lesz !Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ez így túl egyszerű.. így nincs is miről beszélgetni.
- 2 likes
Komment
-
Eszembe jutott a lényeg!zolle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeglátom mit tehetek. Először is remélem hogy ír az eladó és tudok vele valamit intézni. Utána jön az esztergályos.
A dugó kúpos és ovális...felül egyértelmű a tizedes hézag,persze gyűrű nélkül billeg,olaj nélkül laza..Valószínűleg túlparázod !
A tolómérőnek nagyon-jónak kell lenni egy 0,05-től pontosabb méréshez,persze tudni kell használni is...Lényeg a dugó szoknyája és a henger közé befér a hézagmérő,és máris
pontosan van mérve !
Akinek nincs hézagmérője az úgy sem rak össze motort(remélem)mert ha nem hézagol ,akkor a dugóhézag,és a derkszögelés
sem számít !!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Már Magyarban is van jó.. de azért egy gyáriban esetleg németben én is jobban bízom.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy jó minőségű dugó / nem magyar/
sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Abból is építettem be párat. Nálam rövid ideig "jártak" de panasz nem volt rájuk, s azóta nem hoztak vissza egyet sem. A fele árú indiai kb ua külsőleg, s pengeted...sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz nem a B
é betűs nöi nevű márka?
kb ugyanúgy csilingel. Jelzem: hosszabb távú tapasztalatom nincs a gyártmányokkal.
Komment
-
Kiderülhet az gyorsan..sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak nem tudom hányadik fúrásra készült a henger.

Komment
-
Csak úgy mint én...egy kis jó idő, egy kis gyilkolás :és leszakadt a dugattyú-szoknya.....Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKiderülhet az gyorsan..
Viszont felkerült a régen várt,másik henger....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
No erre nem gondoltam.. Sanyibarát beszerez egy hengert.. rendbeteszi.. s amikor kell akkor hipp-hopp.. húzhatja a bajszát tovább.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak úgy mint én..
Különben+ kell piros csík + ezüst betét a tankra?
Komment
-
[
Szeretném .....! Szerinted már nem festettem volna le,ha nem lennének eféle igényeim?Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKülönben+ kell piros csík + ezüst betét a tankra?
Komment
Komment