Igen jól említette Taluga a Stáron olyan volt. Az enyém is elkopott és egy trombita rézlemeznek csúfolt vékony r. lemezből hajlítottam rá a csúszkára és tökéletesen dolgozott évekig.Ragasztás nélkül meg állt csak a két oldalát alá hajtottam.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
Már ezen is gondolkoztam. Ezt milyen anyagból lenne érdemes megcsinálni?CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lehet megperselyezni azt a gázkart?
Műanyag is jó lehet, vagy inkább réz (ahogy Sepy is írta)?Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 20, 11:09.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez a megoldás most is jó lehet. Célszerűen olyan anyagot kell választani, ami házon belül is föllelhető. Ez ebben az esetben akár egy üres konzervesdoboz is lehet.Az enyém is elkopott és egy trombita rézlemeznek csúfolt vékony r. lemezből hajlítottam rá a csúszkára és tökéletesen dolgozott évekig
El van dugva, nem látszik.
- 2 likes
Komment
-
Én annak idején a rézlemezt a jó siklási tényezői miatt választottam, jól bezsírozva nem veszett össze a markolatban lévő " huzagolásra hasonlító "alu. pályával.Persze ha valakinek van kedve lehet újat is csinálni. Nekem anno gyorsan kellett mert menni kellett a haverokkal./ 1968-69/ táján,"
a múlt évezred utolsó századának majdnem a derekán"!!
- 4 likes
Komment
-
Szia! Ezt találtam, lehet benne csemegézni:ts125zoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚj kérdés- mennyi olaj kell egy 125-ös TS első telójába és milyen fajta a legjobb?
Motor szerelés/MZ/Olajok - Wikikönyvektaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez még jobb:ts125zoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzevasztok
Új kérdés- mennyi olaj kell egy 125-ös TS első telójába és milyen fajta a legjobb?
MZ TS 125taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igen, én is vásároltam tőlük többször.De ezen kívül is sok hasznos alkatrészt látok az oldalon...
Amúgy a perselyezésre akartam írni a link mellé, hogy ha ennyiért lehet venni, akkor kár a fáradtságért... de elvetettem, mint hülyeség. Az agytornáért és saját munkánkért sosem az!
Legutóbbi példa a múlt hónapból. Egy elkészült festményemet szerettem volna úgy befelyezni, hogy a lakkréteg megrepedezzen rajta. Hosszan agyalogtam, hogy miket keverjek össze ennek a hatásnak az eléréséhez. Mikor megvolt az ötlet, eszembe jutott a már sokszor tapasztalt dolog: ezt más már sokkal hamarabb kitalálhatta
Beütöttem a keresőbe... persze, hogy kapni "repesztőlakkot". Megrendeltem, de az agytornát abszolút nem sajnáltam.
Ja, a próbánál nem hagyott nyugodni a dolog, és ... az én kotyvalékom jobban működött
- 2 likes
Komment
Komment