Igen jól említette Taluga a Stáron olyan volt. Az enyém is elkopott és egy trombita rézlemeznek csúfolt vékony r. lemezből hajlítottam rá a csúszkára és tökéletesen dolgozott évekig.Ragasztás nélkül meg állt csak a két oldalát alá hajtottam.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lehet megperselyezni azt a gázkart?
Műanyag is jó lehet, vagy inkább réz (ahogy Sepy is írta)?Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 febr. 20, 12:09.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az enyém is elkopott és egy trombita rézlemeznek csúfolt vékony r. lemezből hajlítottam rá a csúszkára és tökéletesen dolgozott évekig
- 2 likes
Komment
-
Én annak idején a rézlemezt a jó siklási tényezői miatt választottam, jól bezsírozva nem veszett össze a markolatban lévő " huzagolásra hasonlító "alu. pályával.Persze ha valakinek van kedve lehet újat is csinálni. Nekem anno gyorsan kellett mert menni kellett a haverokkal./ 1968-69/ táján," a múlt évezred utolsó századának majdnem a derekán"!!
- 4 likes
Komment
-
ts125zoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚj kérdés- mennyi olaj kell egy 125-ös TS első telójába és milyen fajta a legjobb?
Motor szerelés/MZ/Olajok - Wikikönyvektaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ts125zoli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzevasztok
Új kérdés- mennyi olaj kell egy 125-ös TS első telójába és milyen fajta a legjobb?
MZ TS 125taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
De ezen kívül is sok hasznos alkatrészt látok az oldalon...
Amúgy a perselyezésre akartam írni a link mellé, hogy ha ennyiért lehet venni, akkor kár a fáradtságért... de elvetettem, mint hülyeség. Az agytornáért és saját munkánkért sosem az!
Legutóbbi példa a múlt hónapból. Egy elkészült festményemet szerettem volna úgy befelyezni, hogy a lakkréteg megrepedezzen rajta. Hosszan agyalogtam, hogy miket keverjek össze ennek a hatásnak az eléréséhez. Mikor megvolt az ötlet, eszembe jutott a már sokszor tapasztalt dolog: ezt más már sokkal hamarabb kitalálhatta
Beütöttem a keresőbe... persze, hogy kapni "repesztőlakkot". Megrendeltem, de az agytornát abszolút nem sajnáltam.
Ja, a próbánál nem hagyott nyugodni a dolog, és ... az én kotyvalékom jobban működött
- 2 likes
Komment
Komment