Ezért szeretném én is ledes nappali fénnyel ellátni a sárkányt mert mikor ezeket a gépeket meg alkották ezen a földrajzi szélességen nem volt kötelező éjjel_nappal világítani. Csak autón elfogadott nem tudom motoron mit szólnak érte park lámpa mellett közlekedve?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ TS 250/1 néhány kilóméter után leáll
Collapse
X
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nappali menetfényt használsz, akkor nem kell helyzetjelző. Se elől, se hátul.
Komment
-
A tompított fény és a nappali menet fény nem ugyan az!!
Az utóbbiról irt a gesszti az otthoni ujj kreszt nem ismerem de az EU irányelvekben benne van és az
autóknál már alkalmazák
Egyébként bármilyen lámpát felszerelhetsz ha bevizsgált és az európai E jelzést viseli valamint az érvényes előírásoknak megfelel. /szélességi, magassági,távolságok/
Üdv.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseemlékeim szerint a tompított fénynek a helyzetjelzőkkel együtt kell világítania a KRESZ szerint
Komment
-
gesszti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nappali menetfényt használsz, akkor nem kell helyzetjelző. Se elől, se hátul. Lényeg, hogy szabványos menetfény legyen.
Köszönöm a kiigazítást.
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
Köszönöm a tippeket!
A feszültség szabályozó jó (egy mechanikus gyári, amit most vettem ki a dobozából 20 év őrizgetés után), lámpánál is van (6,5-6,7 , lámpa nálkül 7.5-nél szabályoz) töltés és miután leáll is bírja a fényszórót is. A trafó is gyári darabra lett cserélve (nem is melegszik, ami a szakadás jele lenne úgy tudom). A megszakító úgy 500-1000 km után már "masszív " huplit képez a pogácsákon. A biztosíték sarukat is megnéztem.
A melegedő generátor zárlatot meg tudom valahogy mérni? Bár gondolom ha ez lenne a helyzet, nem csak alacsonyabb fordulaton menne el, amikor lassítok.
- 3 likes
Komment
-
SZia Bige!
Köszönjük, hogy csatlakozol a társaságunkhoz. Szerintem Taluga - ha ráér - nem csak hálaimába foglalja neved, hogy erre kerültél, hanem lehet, hogy meg is festi. Képes rá, nézd meg a profilját, Bár személyesen nem találkoztunk még, de jó képű festő. Nekem legalábbis tetszenek a képei. (Önarckép nincs köztük remélem )
Neved alapján hölgynek sejtelek, de székely atyafiaknál előfordulhat más jelentés is. Ne vedd rossz néven ezt a megjegyzést tőlem. Apai nagyapám nekem is székely volt.
Mindenképpen jó, hogy csatlakozol hozzánk. Olvass és szólj hozzá bátran. Isten hozott!
Üdvözlettel: CZsolti
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSZia Bige!
Köszönjük, hogy csatlakozol a társaságunkhoz. Szerintem Taluga - ha ráér - nem csak hálaimába foglalja neved, hogy erre kerültél, hanem lehet, hogy meg is festi. Képes rá, nézd meg a profilját, Bár személyesen nem találkoztunk még, de jó képű festő. Nekem legalábbis tetszenek a képei. (Önarckép nincs köztük remélem )
Neved alapján hölgynek sejtelek, de székely atyafiaknál előfordulhat más jelentés is. Ne vedd rossz néven ezt a megjegyzést tőlem. Apai nagyapám nekem is székely volt.
Mindenképpen jó, hogy csatlakozol hozzánk. Olvass és szólj hozzá bátran. Isten hozott!
Üdvözlettel: CZsolti
Tisztelettel Bige!
Kedves Taluga örvendek hogy túl vagy már a problémán, és az átvezetékelés nem árt mondjuk olyan 40-50 évente! Gondolj bele, régebben beszereztem egy Mz ES 175 -öst (egy fél havi cigipénz árából) 1961-ben szotyogott le a szalagról Zschopau-ban a drága, a vezetékeken úgy törött a szigetelés mind a zsenge zölbab!Hogy mennyire kellett szétszedni?? Hááát csak az összes oldható kötést, a hegesztéseket nem bántottam. Az átvezetékelés az egy szép szellemi munka.
Údv Bigesepy, és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
Bige eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz átvezetékelés az egy szép szellemi munka
Egyébként a Trophy (ES) esetében a bowdenek elvezetése is jó kihívás! Hogy az épp megfelelő hosszúságú huzalokat úgy, és ott vezesd el, hogy ne sérüljenek, és még a kormány is forduljon. Hiába, a nem mindennapi kinézetért, gyönyörű csőlámpáért áldozatokat kell hozniUtoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 nov. 05, 08:30.
- 2 likes
Komment
-
Bige eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHáá neeem? De!
-Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem igaz? De! Egy...
Bige eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy a fejérnépet bigének hivják
(Azt röhögném, ha tényleg ez lenne a magyarázat. )
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt röhögném, ha tényleg ez lenne a magyarázat.
Bige eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem árt mondjuk olyan 40-50 évente!
Még egyszer üdv a fórumon! Jó, hogy ide keveredtél! Nagyon tetszik a stílusod!
Bige eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz átvezetékelés az egy szép szellemi munka.
- 3 likes
Komment
Komment