Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A rögzítő hegesztést mikor még beállítás történik az nálunk is heftelés a kevésbé szakszerű az kókányolás. / ez az alföld/ Bocs de jót nevettem az előző hozzász.. -kommentjén.Nem fáj a fogam fiúk csak bizonyára előjöttek a nemesi felmenőim kiejtéseik hiszen egész vármegyénk volt Annó, most pedig virág cserépben a birtok.Nem én kártyáztam el!
Igazatok van, a heftelés errefelé is heggesztést jelent, az én szótáramban volt a hiba.
Akkor mi a helyes szó a "drótozzuk meg oszt jónapot" tipusú, nem túl szakszerű javításokra? Gányolás?
Azért ne feledd aki a drótot és a madzagot feltalálta okos ember volt! Persze mikor egy fél kiló drót fogott egy kipufogót és öröm volt lebontani az állatkert jutott az eszembe!!
Hát supermax bevallom gőzöm sincs honnan lehetne olyan dugót szerválni!A motorolajat meg leengedem nem vagyok nagy híve a döntögetésnek pont a leírtak(ilyen olyan folyadék szivárgások miatt).
hát bennhagyom a dugót és azzal együtt ragasztom le nem próbálom kipiszkálni jól van az a helyén.31 évig ott volt inkább ott hagyom még egy "pár" évig,remélem beválik.
Akkor mi a helyes szó a „drótozzuk meg oszt jónapot” tipusú, nem túl szakszerű javításokra? Gányolás?
Felénk ezt kókányolásnak hívják.
Volt egy kollégám, aki afféle termelésirányító volt a cégünknél. Szeretett szervezkedni, és ami a legfontosabb, a selejtre sikeredett alkatrészeket előszeretettel "mentette meg", akár a csereszabatosság kockáztatásával is. Egyszer valami alkatrészvásárlás ügyben keresték. Bejött egy igazi gazdatermetű ember és így szólt: "Kókányi urat keresem!"
Nem tudom, hogy ismerte-e korábbról, de telibetrafált.
A váltó forgódobjának a tengelyvége van abban a furatban. valaki már utólag megütötte befelé. A forgódobtengely végében talán van központfurat, így a szivárgó lemezfedelet megfúrva mögé tudnál nyúlni és ki lehetne szedni a zárólemezt, majd egy megfelelő darabbal megjavíthatnád a hibás alkatrészt. Már elhangzott az vegyszeres javítás, én ist ezt javasolnám. Motor oldalra dönt ne legyen olaj utánpótlás, nitrohigítós zsírtalanítás és a fémfelület előmelegítése után Loctite 243-al körbekenném ( kék színű ) . 50 C fokon 1 óra kötési idő elég neki. http://hifi.pcbonto.hu/portal/static...5312_orig0.jpghttp://hifi.pcbonto.hu/portal/static...5312_orig0.jpg
Köszönöm az ötleteket sikerült megszüntetnem a szivárgást! Most viszont lenne egy olyan problémám,hogy az olajbetöltő nyílás záródugójánál nyomja ki az olajat olyan szinten,hogy összekente a hátsókereket és a kpuffogót is a menetszélnek köszönhetően! Amint megállok vele egyből megcsap az olajszag.Pedig nem volt túltöltve a blokk sem olajjal(7,5-8 dl-t töltök bele mindig,a gyári könyv meg 9 dl-t ír).Már engetem le belőle kb.1,5-2 dl-t és kipróbáltam akkor is nyomja ki az olajat.Miért csinálja?El tömődhetett olajfurat(-ok) miatt vagy mitől?
Nem csak a varázs gömb szerint , de nincs szerencsés idény kezdeted!
A kuplung oldali szimmering megérett a cserére
Az olaj mennyiség csökkentése a tüneti kezelés,
A szimmering csere pedig az olcsóbb és tartósabb,
De ha a szimmering adta meg magát nem kéne ennie az olajat?Jártam már így akkor érezni lehetett,hogy enni kezdte az olajat mert megváltozott a kipufogógáz szaga meg elkezdett gyengülni a motor,de most semmi ilyen nincs csak kinyomja a beöntő dugónál az olajat.Tavaly nyáron raktam össze új szimmeringek,csapágyak tömítések és megkapta az elő fúrását a henger.Azóta mentem kb. 6000 km-ert csak nem hányt be ilyen hamar az a nyavalya!
Komment