Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Olajszivárgás az ETZ-n.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Örülök, hogy sikerült elhárítanod a hibát! Velem is előfordult ilyen szimmering baki, jómagam is tanultam belőle. Most már jöhet az önfeledt motorozás.
    György Bognár kedvelte ezt.

Komment

sikerült egy nem megfelelő minőségű szimmeringet betenni a mociba!
      Szóval vitonos szimmeringben is van gyenge minőségű?
      Mert
      elvileg ami benne van az is vitonos
      Vagy sima fekete volt mégis?

Komment

Hát Titus nem fekete volt a szimmering hanem zöld,viszont nem épp a legjobb minőségű.Vagy csak én fogtam ki egy rosszat az egymillió jó közül. A legvalószínűbb,hogy a nagy sietség közepette nem figyeltem minden részletre vásárláskor és megvettem a roszabbat aminek a következményét most kellet viselnem.

Komment

Értem, előfordul az ilyesmi, de már megfizetted a tanulópénzt, és ez a lényeg! Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba. Közeleg a jó idő úgyhogy én csak annyit mondanék, sok-sok hibamentes kilométert nektek!

Komment

Sziasztok !
            A 150-es ETZ-nek a kilométeróra meghajtásánál szivárog az olaj. ( Blokk, és spirál találkozásánál. ) A letöltésekben találtam robbantott ábrát, mi szerint egy 14x2 O gyűrű tömít. Nem akarok kísérletezni ezért megkérdezem, milyen módon lehet azt onnan kicserkészni.

Köszi : Mirr-murr

Komment

Az a fordulatszámmérő.Nekem nincs ott gumi.

Komment

Az a fordulatszámmérő
                Igen ! Igazad van, de attól még folyik.

Komment

Amióta sűrűbb olajat tettem bele,azóta nem csöpög az enyém.Meg amióta kevésbé érdekel,azóta nem nézem,hogy folyik-e.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X