Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Örülök, hogy sikerült elhárítanod a hibát! Velem is előfordult ilyen szimmering baki, jómagam is tanultam belőle. Most már jöhet az önfeledt motorozás.
Hát Titus nem fekete volt a szimmering hanem zöld,viszont nem épp a legjobb minőségű.Vagy csak én fogtam ki egy rosszat az egymillió jó közül. A legvalószínűbb,hogy a nagy sietség közepette nem figyeltem minden részletre vásárláskor és megvettem a roszabbat aminek a következményét most kellet viselnem.
Értem, előfordul az ilyesmi, de már megfizetted a tanulópénzt, és ez a lényeg! Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba. Közeleg a jó idő úgyhogy én csak annyit mondanék, sok-sok hibamentes kilométert nektek!
Sziasztok !
A 150-es ETZ-nek a kilométeróra meghajtásánál szivárog az olaj. ( Blokk, és spirál találkozásánál. ) A letöltésekben találtam robbantott ábrát, mi szerint egy 14x2 O gyűrű tömít. Nem akarok kísérletezni ezért megkérdezem, milyen módon lehet azt onnan kicserkészni.
Komment